کلا نفهمیدیم چی میخواست بگه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ابتدایی بود فیلم ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا نفهمیدیم چی میخواست بگه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ابتدایی بود فیلم ...(sm50)
من به خاطر روبرتو 70 میدم(sm50)نقل قول:
من به خاطر روبرتو 5 تا از فیلم عن عمریکن کریم کم می کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
کلا فیلمُ به سختی به انتها رسوندم .....(sm50)همون روبرتو هم که اگر نبود هیچی(sm25)نقل قول:
احسنت! بهترین سکانس یکی اون بود یکی اون غذا درست کردن که اونا برگشتن از هر دو مسیر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا زیاد زندگی عادی هم نبود...یعنی ما نرفتیم تو زندگی اینا ببینیم چی هستن...کاراکترا به جز روبرتو در نیومده بود(sm120)
برداشت جالبی بود!!
کلا شاید در زمان خودش فیلم بدی نبوده (مطمئنا هیچ وقت نمیشه به عنوان یه فیلم خوب روش حساب کرد) منتها الان که اصلا کشش نداره دیگه ...(sm98)
یکی دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داستان داشت نه قهرمان به قول فری جیرانی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسِتان the lives of others دیدین؟(sm120)