بازینده بازی بعد احتمالا اوت میشه (sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازینده بازی بعد احتمالا اوت میشه (sm100)
تیمی که چنین ویژگی هایی داشته باشه بازیش قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی قشنگ هم که بت گفتم چه بازی هست
سلام سلام سلام (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم! خوب نیست دیگه (sm100)
منم شبیه ژابی آلونسو بودم(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشف ونگره دیگه مگه میشه بد باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین پیش بینی عکسارو سیو کردی؟
چقدر چیز شعر میگین (sm100)
یگی با بازی پرگل حال میکنه یکی دفاعی یکی مالکیت و یک طرفه دیگه این داستانا رو نداره که (sm100)
بد نیستم.تو خوبی؟(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیو کردم.پریده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه شبیه دیوید بکام بودم ولی نمیدونم چرا مربیم هر وقت ضربه ازادا رو میزدم بم فحش میدادنقل قول:
البته فقط شوتاشنقل قول:
بیشتر شبیه کاکا از نوع چپ پاش بیدم (sm100)