همچنان ترک سوم پلی
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنان ترک سوم پلی
منفجر بشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کف نکردی ازبس ترک 3 رو گوش کردی؟(sm2)(sm2)
میخوای برات برم خواستگاریش؟(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی یه پست نیست که ازین بدبخت نقل نگرفته باشی (sm2)
نه اخه قرار بود کاریش نداشته باشم و واگذارش کنم به تن ماهی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم که نیستش نمیدونم مرده،خوردنش،چی شده که پیداش نیست(sm2)
پس خودم در خدمتش هستم(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو هر جای دنیا که باشه میری دنبالش خیلی دوسش داری (sm2)
فروم دیگه ای هم ثبت نام کنه بدبخت بخواد یه پست بزاره فورا مث جن سروکله ت پیدا میشه (sm30)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
نقل قول:
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونش برم که اینقد خاکی و مهربونه. علی جاش اینجاســـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ(sm127 )نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]