کسی اطلاعی درباره آهنگ جدید نداره ؟
شایعاتی هست که ظاهرا ً ترانه سرای کار مهدی ایوبیه (sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی اطلاعی درباره آهنگ جدید نداره ؟
شایعاتی هست که ظاهرا ً ترانه سرای کار مهدی ایوبیه (sm29)
شایعه نیست ، واقعیته ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) شادمهر چرا نمیره دنبال ترانه سراهای قوی مثل جنتی عطایی / سرفراز یا شهریار قنبری ! تنها ضعف شادمهر انتخاب ترانه هاشه خدایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قراره بیاد چرا کامینگ سون نمیزنید ؟ ها ؟ چرا ؟ چرا ؟
داوود ناقور:
سلام، دوستان خواسته بودن نحوه آشنایی با شادمهر و اصولا کمی خصوصی تر
از زندگی که داشتیم و روحیات شادمهر بنویسم، تردید داشتم،
ولی بنظرم شرایط فرهنگی تغییر کرده، میشه راحت تر صحبت کرد،
فقط خواهشم اینه تا آخر این قصه که هر هفته بخشی از زندگی واقعی
و اتفاقا ت و مینویسم از اظهار نظر پرهیز کنید چون میدونم عکسا قدیمیه
و غیره،،،ضمن اینکه تو صف دوستان شادمهر آخرین نفرم،،،،،،، قصه من و شادمهر .....
نحوه آشنایی. حدود ساعت ده پنج شنبه شبی بود که با رنوی مدل 55 بژ
که به هزار بدبختی و قرض و قوله، خریده بودم به دعوت یکی از اقوام به مهمانی کوچکی
. در خیابان نواب رفتم. اون موقع به مهمونی میگفتیم پارتی، بد جو میداد
دو ماه راجبش صحبت میکردیم،خلاصه از ترس اینکه ماشینو ندزدن
بردم تو کوچه مهمونی که فقط یه کم از پهنای ماشین بیشتر بود،، بگذریم،،،،
وارد پارتی شدم، دیدم پسری حدودا 16 ساله سنتور میزنه و یه نفر هم گیتار،
دقیقا یادمه آهنگ چشم من داریوش بود من اون موقع سنتور میزدم
ولی این نحوه ساز زدن اصلا یه چیزه دیگه بود ، دیوانه شدم،
نزدیکتر بهش نشستم با کمترین استعدادم فهمیدم این آدم اصلا عادی نیست.
تموم که شد بهش گفتم چرا خرک فا اینقدر پایینه سنتورت کاسه ( کجه)؟
با اولین نگاه و لبخند گفت همینه دیگه،،،، ارتباط شروع شد، زیاد حرف نمیزد،،
خواب های طلایی رو هم با سنتور زد، سنتور کجش صدای پیانو میداد بی نظیر بود
،،،، درآمد اون شب خیلی کم بود،، گفتم ماشین داری گفت نه.. گفتم با هم میریم،
به بدبختی ماشینو از کوچه درآوردیم،، کلی فحش از همسایه ها خوردیم ولی خندیدیم و رفتیم
،،، گفتم کدوم سمتی گفت دامپزشکی،، گفتم با آب انار موافقی گفت خیلی،
اون موقع فقط میدون انقلاب آب انار اون ساعت پیدا میشد، آب انار و زدیم،
رسوندمش، داشت پیاده میشد گفت پس فردا مهمون من کوبیده،
قرار شد فردا بیام دنبالش بریم با پول مهمونی کوبیده بزنیم.......
شب عید کامینگ سون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته دیگه ریلیز
به خاطر تور نوروزی شادمهر
(sm155)
البته اینم بگم که سورپرایز شب عید شادمهر فراموش نشه
(sm25) خدا کنه ی کار اسلو باشه (sm25) شعرشم خوب باشه
خب دیگه پس آهنگ کلا جدیده(sm118)
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ایوبی ترانه سرای بازی بود؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ایزدی نامی بود فکر کنم
مهدی ایوبی ترانه سرای "چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه" بود ؟
آرمین هاشمی هم در اینستاگرامش تایید کرده که شادمهر تو عید آهنگ جدید را پخش میکنه (sm118)
A M I R جان میشه این دوتا اجرای شادمهر را با کیفیت 1080p برای دانلود بذاری؟
هم کیفیت صدا و تصویر عالیه هم نحوه اجرای شادمهر
چهار شنبه سوری شادمهر
غلط کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید شب عید پخش کنه (sm120)
بالاخره تکلیف ما رو مشخص کنین ، شب عید یا هفته دیگه ؟ (sm120)
«بیا»، «تن تو» و «یه کاری کن» ..
یادش بخیر چهارم عید سال 1386 بود ..
عجب عیدی شده بود ترک بیا رو به شکل عجیبی دوس میدارم !!!!
امیدوارم این سری دیگه گند نزنه به سینگل ترکاش .. (sm111)
من اولش به معروف تاختم ولی بعدا که گوش کردم به کیفیت کار پی بردم , چیزی که خاصیت کارای شادمهره اینه باید زیاد گوششون بدی و وقتی زیاد گوش بدی دیگه برات موندگار میشن دقیقا شد قضیه ی "آینده" که اولش همه شادمهرو به فوش کشیدن بعد دو هفته همه ابراز ندامت کردن و باهاش حال کردن , چیزی که الان هوادارا رو شاد میکنه یه قطعه ی اسلو و زیباست نه ترنس , نه شیش و هشت و هیچ چی الان جای یه ترک لایت و اسلو رو نمیگیره .
یکی عنوانو عوض کنه.موزیک ویدیو جدید هفته اینده
اسم آهنگ مشخص نشده ؟
فوری :
هفته دیگه ...
اسم آهنگ رو هم دوست عزیزمون گفتن : دیوونگی
(sm155)
سبک کار رو میدونی احسان ؟
به به..اگه اینطوری باشه و اسمش دیوونگی باشه..فکر میکنم اون آهنگی باشه که یه تیکش لو رفته بود که همراه با نفس بکش اومده بود که شعرش این بود:"حس میکنم با تو دیوونگی خوبه،بیخوابی و عادت،این زندگی خوبه...وقتی حواسم نیست،آروم بیا پیشم،وقتی حواست نیست،باز عاشقت میشم!!!(sm127)(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینارت کامینگ سون زد تو فیسبوک :)))
ولی فک کنم ترانه سرای وقتی حواست نیست کس دیگه بود
احسان کارو کی تنظیم کرده؟ باز نگو خودش تنظیم نکرده(sm81)
باز این فسیلای شادمهری پیداشون شد(sm50)
به به چه خبر خوبی... خستگی کار از تنم ریخت... (sm127)
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
فقط خدا کنه اون اهنگ حواست نیست نباشه
دستت درد نکنه (sm10)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی لطف کردی
ایشالله کار جدید رو هم خودت Exclusive بزنی...
(sm137)
*دیوونگی*
موزیک ویدیوی جدید شادمهر به کارگردانی سینارت و شعری از مهدی ایوبی شب عید پخش خواهد شد.
ارمین هاشمی
معلوم نیست تنظیم از کیه؟