لوگو تایپ جدید ابراهیم ، ورژن اصلی که اینو ازش کپی خلاقانه زده رو میشه بذارید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
لوگو تایپ جدید ابراهیم ، ورژن اصلی که اینو ازش کپی خلاقانه زده رو میشه بذارید ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باز پیدات شد پیرمرد پر حاشیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا به دلایلی پست دیشب رو برداشته محسن همون پستی که گلشیفته هم کامنت گذاشته بود محسن هم جواب داده بود !
تازه دارم گوش میدم (sm81)
من هنوز بیرون نرفتم و هنوز گوش ندادم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا ی دعوا دیگه بکنیم منو و تو(sm2)
میگن ارزشیا دارن زیر پستش فوش میدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک اول (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگ و نادانيم رو شهاب تنظيم كرده؟
(sm19)نقل قول:
پرفروش ترین البوم تاریخ میشه آبراهام لینکولن (sm81)
من نسخه ریپ سی دی wav دستم رسید ممنون
ترک هفت تو یه ساعت بازدید آهنگ دو روز پیش یگانه رو زد !
منم فعلا دانلود کردم (sm59)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در آستانه پیری (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HILMICEM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکر داش نوید (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
\صفحه ی درخواست شده "/node/1076584" یافت نمی شود.
(sm54)
فکر کن یه درصد اون کار شهاب باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مسافت باران میخوره بهش
کاور های هفت هشتاد قسمت تنظیم کننده ها فرق داره ؟؟؟ چون چیدمانش هم فرق داره
(sm50) ارتباط داره برقرار میشه
فقط تراک آخر از مدارم خارجه
که زندگی دو سه نخ کام است
و عمر سرفه کوتاهی(sm50)
گویا صفا هم چت بازه(sm50)
مسلخ به همه این آلبوم میارزه..........
ابراهیم هم به بهترین آلبوم محسن داره تو صدر این آهنگای امروزی و خسته کننده یکه تازی میکنه (sm127)(sm127)بهترینه (sm127)(sm127)
حاج صفی بیش از 15 میلیارد برای زنوزی مالک تراکتور خرج برداشته (sm120)(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداش خوبی اشالا؟؟
لطف میکنی سبک اهنگها رو بگی ممنونت میشم.حالا یا شما خودت یا هر کسی که میدونه و وارده.
بزرگ و نادانیم شکل خوانشش ب نظر شما تکراری نیست؟ ب نظرم یکی از آهنگهاي قدیمیش هم ریتم خوندش همینطوره، شاید من اشتباه میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اتفاقا هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم تقاص بود
1.پاپ-اپیک-ارکسترالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2.سینث پاپ-الکترونیک راک
3.سافت راک
4.پاپ
5.پاپ راک-پراگرسیوراک
6.پاپ
7.پاپ
8.پاپ راک-سافت راک
اون دو ترک کیفیت wav کی میاد ؟؟؟
تراکتور تیم ملی شد دیگه (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندکی هم مردم ازارنقل قول:
فردا بیپ تونز میفرسته به ایمیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط TAK-TA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لحاظ ریتم و لحن به نظرم یه جاهاییش به مردم آزار یه جاهایی هم به خلیج ایرانی میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه ماکت بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr_black [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ک همش یاد مردم آزار میوفتم...شاید اشتباه برداشت میکنمنقل قول:
من که از آلبوم بیرون نمیرم فعلا وگرنه می گفتم بهتون شبیه کدومه (sm120)
ممر نمیای بگی ملودی و تنظیم بهم نمیخوره؟؟؟ بهتر شده این آلبوم؟؟
- (sm120)
آره همون مردم آزارهنقل قول:
مگر خود محسن بذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TAK-TA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم زحمت کشیدی.دمت گرم
البوم شیکیه ولی خب هضمش سنگینه.تبریک میگم بهتون