عجب مورد هایی شما داشتین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب مورد هایی شما داشتین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قدیم گفتن ولی پول کیور و کیونگ رو باس خرج وباسیر کنی
خیلی خوبه همش این بحث باشه.وقتشو بیشتر کنید(sm118)
اقا این آلبوم گروه دال خیلی خوبه (گذر اردیبهشت)
حتما بگیرید گوش کنید (sm50) تلفیقی سنتی فیوژن
فضای احساسی غمگین و اسلو (sm50)خیلی میچسبه
عزیزم ببخشید من خیلی وقت بود توبه کرده بودم ...ولی کرم کیون دارم ..اسم کیونو که میشنوم کرم درونم بیدار میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکان نداره.اولا پسره باید شاهد داشته باشه که طرف به زور تجاوز کرده.اگه نه بره بگه منو کردن خودشو متجاوزو میندازن زندان شلاقم داره.اگه تو ماه حرام باشه هم اعدام.نقل قول:
چه خبر خالطور ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی رو واسه کیون تعدام نمی کنن ...قبلا شاید ولی الان اصلا ..شاهد کجا می خواد پزشک قانونی 3 سوت می فهمه ..حتی می فهمن دخول شده یا نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه دنبال سولاخ.یکم لایتو عاشقونه باشید باع.ادمه بز نیس که.فرو کنی بعد بری پی کارت(sm3)
اگه کسی نفهمه هیچی.اگه تو ماه حرام باشه اعدام.اگه غیر ماه حرام شلاق و زندان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]