به والله ِ که جانانم تویی تو(sm88)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به والله ِ که جانانم تویی تو(sm88)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) چی شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Holy Shit(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برات تنگ شده (sm86)(sm85)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)(sm102)(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانسا و لانا چپ نیگا نکنه اینجا کسی(sm178)(sm120)
بمیری دیوس میگم میخوام یوزر عوض کنم یه چیزی بگو پیشنهادی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
زاید در خصوص انتخاب مظلومی به عنوان سرمربی جدید استقلال اظهار کرد: استقلال اشتباه بزرگی کرد که هدایت خود را به دست این مربی سپرد. صادقانه باید بگویم مظلومی را دوست ندارم! او مربی مغروری است و فکر میکند از همه بهتر است. من با او در آلومینیوم کار کردهام و باید بگویم رفتار خیلی نامحترمانهای با من داشت.
وی افزود: وی هنوز هم با سه گلی که من در دربی به ثمر رساندم مشکل دارد که شاید در سال ۲۰۱۲ منجر به اخراج وی از استقلال شد
منم(sm10)نقل قول:
امرزو رقتم پادگان تا شنیه مرخصی دادن......(sm9)
(sm169)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه راستی بگیم زاید بیاد (sm2)