به هیچ وجه اعدام نمی کنن ..خیالتون راحت ...من مورد زیاد دیدم
نمایش نسخه قابل چاپ
به هیچ وجه اعدام نمی کنن ..خیالتون راحت ...من مورد زیاد دیدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی دیده ؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو هم محل ما تو محرم لواط کرده بود الان فراریه.حکمشم اعدامه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آخه به زور بودنشو از کجا میفهمه؟مگر با کتک بزنه.
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشو هم راحت مثل سگ می زننشون و اعتراف می کنن ...در صورتی اعدام داره که ادم ربایی باشه یعنی طرف رو بدزدنش ...در ضمن پزشک قانونی رو که گفتم دست کم نگیر ..یکی از روش های اعتراف گرفتنم اینه که اجر می بندن به خای..شون ..(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمل لواط و تفخیذ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محسوب میشود و دارای قوانین جزایی است. شرایط اثبات لواط، به معنای انجام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بین دو مرد با شهادت چهار شاهد عادل یا چهار مرتبه اقرار از سوی کسانی که لواط را انجام دادهاند، پیشبینی شده است. در قانون مجازات اسلامی، حد لواط برای فاعل در صورت اکراه، عنف یا دارا بودن شرایط احصان، اعدام ولی در غیر این صورت حد فاعل صد ضربه شلاق است.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آخه میگی طرف اول گفته راضیم بعدش شکایت کرده ازش گفته به زور بوده.
اعدام نمی کنن ..عزیزم اگر قرار باشه اعدام کنن ..روزی 10 نفرو باس اعدام کنن حد اقلنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)