با اختلاف بدترین رده بندی تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با اختلاف بدترین رده بندی تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترمز پیرمرد خرفت رو کشید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عجیب بود که خیلی همدیگرو دوس داشتن (sm120)
با 2 قهرمانی سی ال و 1 قهرمانی یورو و 1 قهرمانی جام جهانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله عجب رده بندی مضخرفی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
منچستر یونایتد به دنبال هافبک جوان تیم آتلتیکو بیلبائو می باشد.(sm120)
فولکر فینکه (sm120)
با 2 سی ال و 3 جام باشگاه های جهان و 3سپر جام اروپا و 2 لالیگا و 2 کوپا و 1 بوندس لیگت و 1 حذفی المان و بهترین مربی 2 دهه اخیر تنها در 5 سال مربی گری (sm120)نقل قول:
این کچل که همه این قهرمانیاش با نامردی بوده (sm120) یه قهرمانی پاک ازش سراغ داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو:من همیشه مقابل گواردیولا تیم هایم را ده نفره تمرین میدهم(sm120)
دیدم رده بندیت بر اساس جام گفتم یاداوری کنم (sm120)نقل قول:
پرز : دلبوسکه دموده شده (sm120)
ایجنت لوکاکو با توجه به مذاکرات خود با مسئولان باشگاه ومورینیو عنوان کرد که لوکاکو برای فصل بعد در باشگاه چلسی می ماند تا بتواند برای جایگاه ثابت با کاستا ومهاجمی دیگر که به احتمال زیاد جذب می شود مبارزه نماید(sm120)