چقدر اِلبوم مسافر میچسبه
الانم تازگی داره لامصب
(sm127)
هزارو یک شب من پر از صدای تو بود
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر اِلبوم مسافر میچسبه
الانم تازگی داره لامصب
(sm127)
هزارو یک شب من پر از صدای تو بود
یه خواننده جدید اومده به اسم دنیا .. تقریبا یکساله خواننده شده و رادیوجوان خیلی روش سرمایه گذاری کرده و آهنگسازی و تنظیم آهنگها و آلبومش 90 درصدش با تیم آمین و سیناپارسیان و میلاد هاشمی و ... است که فکر میکنم چون تیم موزیکش با تیم شادمهر یکیه ( سبک کاریشون که از زمین تا آسمون فرق داره و باورم نمیشه اینارو آمین ساخته باشه ) با بهداد کاموری هم داره همکاری میکنه البته شاید .. بعد تو یکی از پستهایی که عکس شادمهر و گذاشته بود یکی از فالورهاش تو کامنتش نوشته بود که امین گفته شادمهر داره واسه دنیا آهنگ میسازه بعد خودشم تایید کرد و بعدش پاک کرد .. واقعا شادمهری که دیگه واسه خودشم اهنگ نمیسازه داره واسه دنیا اهنگ میسازه ؟ برام غیرقابل باوره .. حالا منم بازم تو کامنت ازش پرسیدم و منتظر جوابم .. دنیا خواننده بدی نیست ولی شادمهر باید هنرش رو صرف خواننده های بهتر بکنه مثل گوگوش و لیلا و .. البته اگه شایعه نباشه و یا کنسل نشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده و تکرار نشدنیه(sm127)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معمولا از آهنگای خواننده های تازه کار و جدید اصلا خوشم نمیاد
کار جدیدش به اسم "از این شهر برو 2" را خوشم اومد
آهنگ قشنگیه ملودیش هم خوبه
الان یکی مثل ستین هم هست که استعداد خوبی داره مثل دنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که شادمهر تو کنسرتش اسمشو میاره و از حضار میخواد تا تشویقش کنن
رادیو جوان رو این خواننده هم خیلی سرمایه گذاری کرده و خواهد کرد
دقیقا. همین دنیا و ستین اگه از صداشون تو آهنگای درست استفاده کنن با استعدادن
اشک من پیرهنتو تر کرده
همه جا عطر تو پیچیده ولی
دل دیگه غربتو باور کرده
مثل اون پرنده شکسته بال
دل من بعد تو بی لونه شده
با تو بیقراره و بی تو بیقراره
دل من راست راستی دیوونه شده
امشب هم میون این
خاطره های سردم
بی رمق دنبال اون
حادثه ای میگردم
که نفهمیدم وکی کجا
تو رو ازم گرفت
دست تو جدا شد و
نگاهتو گم کردم
(sm74)(sm127)
میگن تنظیم کنندش میلاد هاشمیه اما ملودی سازش رو نمیدونم .. همین که گفته طرفدار دواتیشه شادمهره واسش خوب شده و طرفدارای شادمهر چون متعصب ان باعث شدن که راه صد ساله رو یه شبه بره و کلی حمایتش کردن .. تو خواننده های زن جدید جزو آینده داراست به شرطی که با موزیسین های خوب همکاری کنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگسازی شادمهر برای دنیا که الان شایعه شده واسه شادمهر کاری نداره .. شادمهر برای دیگران راحت تر از خودش آهنگ میسازه چون لازم نیست حتما تو سبک خودش و شادمهری بسازه و فقط برای علی لهراسبی تو سبک خودش آهنگسازی کرده ..درسته که گفتم بهتره شادمهر هنرش رو صرف خواننده های بهتر کنه اما خوبه که شادمهر آهنگسازی کنه حتی برای دنیا که تازه کاره و امیدوارم خبری که آمین پخش کرده شایعه نباشه و کنسل نشه .. مهم اینه یه اثری از شادمهر بشنویم و همینم غنیمتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید سیاوش قمیشی هم اومد و احمالا شنیدین اما آهنگ جدید احمدرضا نبی زاده هم بد نیست و شعر خیلی خوبی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا الان من دوست دارم کلا شادمهر حودش اهنگسازی کنهنقل قول:
مهم نیست کدوم خواننده باشه میخواد دنیا باشه میخواد سیاوش قمیشی باشه معین باشه یا گوگوش
فقط اهنگسازی کنه تا بفهمه که خودش اینکارست و بهتر از هرکسی میتونه این کارو انجام بده
شادمهر تو سبک صادق نوجوکی آهنگ ساخته مثل آلبوم آخر مهستی و بعضی از اهنگهای آلبوم آدم و حوا .. تو سبک فرید زلاند و آندرانیک آهنگ ساخته مثل آهنگهایی که برای عرشیا ساخته بود و بعد با صدای خودش در قالب یک آلبوم لو رفت .. تو سبک سیاوش قمیشی اهنگ ساخته مثل آهنگ همین خوبه با صدای ابی و چند تا اهنگ دیگه که خاطرم نیست ... و خیلی مثالای این شکلی داره .. شادمهر نه تنها اینکاره است بلکه به نظر من آچار فرانسه است و تو هر سبکی اراده کنه از ترکی و یونانی بگیر تا ایرانی اصیل و غربی مدرن میتونه بسازه ولی نمیدونم چرا به قول شما هنوز نفهمیده اینکاره است اینو حتی بابک سعیدی تو برنامه استیج و آکادمی گفته و خیلی های دیگه مثل امیرقاسمی که زیاد باهاش جور نبوده یا اندی و ... تکرار کردن اما حیف ...نقل قول:
بنظرم شادمهر ساخته شده فقط واسه این کارنقل قول:
البته استعدادهای زیاده دیگه ایی داره
ولی استعداد اصلیش اهنگسازی هستش
تمام درد من اینجاست
تو هرکاری کنی خوبی
چه آلبومی .... چه اهنگ سازی ... و چه تنظیم های معرکه ای از بهروزنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شک و بدون تعارف از وقتی شادمهر از ایران رفت چنین البوم کاملی وجود نداشت ، همه چی بی نظیر ....
آهنگ تلقین مهدی یراحی و اهنگ یه قفس شادمهر ملودیشون یکیه
وحید پویان معلوم نیست چی کار کرده
کاش شادمهر میومد داور این پرشین تلنت شبکه ام بی سی میشد کنار ابی اینا :))
حال میداد هر روز میدیدیمش (sm173)
به حقش نرسید . تنها نقطه ضعفش کیفیتش بود .. وگرنه روزبه بمانی و بهروز صفاریان که گل کاشتن .. مهدی یراحی هم همه نشون داد واقعا ملودی ساز خیلی خوبیه حیف که اونم مثل شادمهر خودشو سپرده به وحید پویان و دیگران و خودش دیگه نمیسازه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ار وقتی که رها اعتمادی تو من و تو نیست همچین برنامه ای تولید نشده و باید برنامه جالبی باشه .. ابی رو که فهمیدم بقیه رو نمیدونم کی ان ؟ تو میدونی؟ اسامی بقیه داورارو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر از اول با این جور چیزا حال نمیکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط دوست داشت تو خلوت خودش باشه
مصاحبه رو هم کنسل کرد
اینو ام بی سی پرشیا داره میسازهنقل قول:
اره قبول دارم به نظرم چیز جالبی از آب در بیاد
کیفیت شبکش هم ردیفه
تا جایی که من فهمیدم صدف طاهریان و ابی فعلا جزو داوراش هستن و خود سینا ولی اله هم مجریه
تا ببینیم بقیه چی میشه
یه بهروز وثوقی و شادمهرم جزو داورا میبودن تموم بود دیگه :)))))
خاله صدف هم هست دیگه یه بیننده چی میخواد از برنامه تلویزیونی (sm173)
خدایی تا الان هرجا که نرفته حق داشتهنقل قول:
انقد کیفیت و سطح برنامه ها پایینه ادم رغبت نمیکنه اصن بره
دیگه بهترین برنامه اونور آبی که مخاطب داشت استیج بود که اونم باز شر و ور بود
ولی به نظرم یه برنامه در حد همین تلنت مشتی و بزرگ باشه میره
باز فکر نمیکنم بره چون علاقه ایی نداره به این جور چیزا کلا دوست داره تو خلوت خودش باشهنقل قول:
حالا چرا صدف طاهریان (sm128)نقل قول:
آهنگ جدید بزودی...
منبع مسعود ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون پیج شادمهر لایونقل قول:
ایشالا که این کار واسه خودش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیننده جذب میکنه دیگه(sm173)نقل قول:
نه همون کار گروهه ایمنیهنقل قول:
الفاتحهنقل قول:
به این جنبش باید بیشتر توجه کرد (sm173)نقل قول:
ای بابا!! بازم همونا!
در تاپیک رو تخته کنیم بریم بابا این شادی دست بردار نیس. دل خوش کردیم الکی
دست از سر شادمهر بر نمیدارن اینا(sm178)
این کار احتمالا آخرین کار با این گروه باشه... زمستون قطعا ی کار با تنظیم خودش پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا میگفتن به خاطر مجوز دیگه با شادمهر همکاری نمیکنن .. اگه واقعا به خاطر مجوز باشه قطعا باید آخرین همکاریشون باشه وگرنه همش حاشیه سازی و اینا واسه شهرتشون بودهنقل قول:
سینا پارسیان و ایمین هم ولش کنن این میلاد هاشمی ولش نمیکنه .. با هر تیمی همکاری کنه اسم میلاد هاشمی هم بینشون هست و پای ثابته تنظیمای شادمهرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط talis [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کاش زودتر به خودش بیاد حیف این همه استعداد و نبوغ واقعا(sm74)
آره واقعا (sm25)نقل قول:
واقعا از بعضیاتون نمیشه سر در اورد وقتی یه اهنگ با تنظیم و ملودی بقیه میاد تا چند روز ایراد نمیگیرید بعد یه ماه باز شروع میکنید به کوبیدنشون . یا رومی رومی یا زنگی زنگی
هزار بار گفتیم (sm81) ما از همکاراش بدمون نمیاد همشون آینده دار و با استعدادن و از بهترینهای داخل ایرانن اما ما چون میخوایم خودش آهنگ بسازه و تنظیم کنه میگیم با اینا همکاری نکن .. چون اگه دیگران براش بسازن دیگه خودش واسه خودش نمیسازه و میشه هلو بپر تو گلو و این خیلی بده ولی وقتی با دیگران همکاری نکنه مجبوره از هنر خودش استفاده کنه ما فقط هدفمون اینه که خودشو مجبور کنیم دل به کار بده و خود قدیمیشو پیدا کنه و مثل گذشته واسه آهنگسازی و تنظیم ذوق داشته باشه .. ما که با کسی پدرکشتگی نداریم .. الان میخوای بگی دیگه نمیتونه بسازه ولی پیشاپیش جوابتو میدم .. میتونه بسازه و خوبم میتونه اما اینا تنبلش کردن .. موسیقی هم فقط خوانندگی و صدای خواننده نیست و شعر و موزیک فاکتور مهمیه که یه اسطوره مثل شادمهر باید روش حساسیت زیادی داشته باشه و وقتی صرفا از اینکه بخونه خوشحال شیم یعنی اینکه از شعور موسیقیایی مون کم شده و به بقیه چیزای آهنگ اهمیت نمیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت این کوبیدن همکاراشه ؟
بزار جوابتو مثل خودت بدم (sm70) .. شما از یک طرف میگین هیشکی نمیتونه مثل شادمهر اهنگ بسازه ولی از اهنگسازی بقیه هم دفاع و طرفداری میکنید اگه اینا از شادمهر ضعیف تر میسازن پس چرا میخواین اینا واسه شادمهر بسازن و اگه اینا از شادمهر قوی ترن پس چرا اینقدر از شادمهر تعریف میکنید؟ .. یا رومی روم یا زنگی زنگ