(sm2) ای بابا گرفتیمونا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) ای بابا گرفتیمونا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باید یوزرتو میزاشتی بچه باز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این چیه فرهاد ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو خودم یه بار بزنم بار دوم یادم میره چی بود از بس قروقاطیه (sm2)
ببین من نمیخواستم پیشنهاد بدم تو خودت خواستی(sm2)نقل قول:
Dauus
Ghoromsaagh
تعابیرشون با جاکش یکیه.البته یکی دیگه هم هست ولی زشته گفتم نگم بهتره(sm2)
ای بابا خب چی کار کنم یکیتون سلیقه ندارین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
تداعی کننده محبوس شدن هادی بین دو واژه اچ و ام دیگه؟ کلی فکر کردم
باز من ی پیشنهاد دادم..(sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو روخدا اونم بیا بگو(sm142) Koskesh دیگه ؟ (sm98)(sm39)
آورین(sm2)نقل قول:
بیا بزار دوشواری خیلی هم عالی(sm2)