توهم توطئه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توهم توطئه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون فیلمو میخوام(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجازه بده من قانع نشم...نقل قول:
نه دیگه تا این حد(sm120)نقل قول:
من چیزی که باور دارم رو میگم ، حالا قانع شدن بحث دیگه ای هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این قضیه من خیلی ریز شدم هر خبری که مارکا میزد یا هر توییتی که رد و بدل میشد رو خوندم ، شک ندارم این غلط رو کرده بیشرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد ی بسته کاه بزار تو مترسکت(sm70)
جا این حرفا پاشو تا تنهایی برو دسشویی درم نبند دیگه فرصتش پیش نمیاد (sm2)نقل قول:
بالاخره همیشه نمیشه تو بهترین های رُ داشته باشی به صورت همزمان!(sm50)نقل قول:
دسته کیفیتش به نسبت رئال پایینه ولی خب یادمون نره یه زمان حتی تا تیم ملی اسپانیا هم رسیده بود (sm120)
من میدونم تو چی میخوای و تاییدتم میکنم اما خب اون ایده ال! ضمنا الان کارواخالی هست که اینده داره (sm173)
دفاع راست مایکون ذر اوج رُ خیلی قبول دارم (sm50)