شایعه شده که مجید کاظمی آدرس خونه شاهین رو تو آلمان به س...پاه فروختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شایعه شده که مجید کاظمی آدرس خونه شاهین رو تو آلمان به س...پاه فروختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلیل می گه : توی اینستا شاهین لایو صحبت کرده ، ویدیوش رو داری !؟
آخه چرا . . . (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
وقتی رفاقتا خیانت می شه محکمت رو تو خیابون بر پا کن . . . (sm50)
تمرین مرگ می کنم . . . (sm50)
نه ، ولی انگار ... کاریش نمیشه کرد ، افتاده اتفاق ...نقل قول:
(sm74)
عاشقی کنی ، پرسه نزنی تو شب ها ... (sm50)
تو که بی وفا نبود
پر جور و جفا نبود
تو همه وجود مایی
تو ز ما جدا نبود ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز کلّی هم می خواستم در مورد دانلود کتاب بهت بگم . . .
از مدیر یه انتشارات ، مصاحبه ی خیلی جالبی دیدم ، حیف که اسمش رو خاطرم نیست . . .
خلاصه می گفت :
طبق صحبت هایی که ما با مدیران 10 سایت بزرگ دانلود کتاب فارسی کردیم ، به این آمار عجیب دست پیدا کردیم :
طبق اعدادی که تعداد دانلودِ کتاب های مختلف رو از سرور های این 10 تا سایت نشون میده :
روزانه بیش از 1000 دانلود انجام میشه در هر سایت ! یعنی 10 تا سایت میشه 10000 تا دانلود کتاب در روز !
سالانه . . . بماند . . .
از این جاش من نقل به مضمون می کنم :
اگه جامعه ای روزانه 10000 تا کتاب دانلود می کنه [که طبیعتاً به خونه] چرا این قدر ابلهه !؟
چرا این قدر نا آگاهه !؟
پس می فهمیم که این 10000 تا کتاب فقط دانلود و آرشیو می شن و هیچ وقت قرار نیست خونده بشن . . .
من یه نگاهی به هارد خودم کردم . . . تاسف آور بود و هست . . .
توی 2 سال حدود ، 10 گیگ کتاب دانلود کردم ! ولی می دونم که فقط 50 مگ شون رو خوندم !!!
به قول آرش سبحانی (کیوسک) :
ما همه میدان مینیم / ما همه دیوار چینیم / سرمون رو کردیم زیر زمین / همه زندان اوینیم . . .
سلام ! حالت چطوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اگه دی وی دیشو داری. (sm127)(sm10)
10000 تا دانلود شده (sm77)نقل قول:
آره ، این جوری می گفت . . . (sm25)
اوه اوه چقدر از این کسب درآمد کرده اینا فقط دانلود میکنن و جمع میکنن واسه خودشون و نمیخونند میزارنش کنار متاسفانه (sm25)(sm102)
اعتبارم...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جان کتاب چی بوده ؟؟؟؟؟
بازی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من می گم : کتاب ! . . . تو می گی : کسب در آمد . . . بی خیال . . . (sm81)
من نمی دونم . . . توی گوگل بزن " دانلود کتاب " کلّی سایت میاد . . .
آره دیگه وقتی 10000 نفر دانلود میکنن یا هر چه قدر دانلود کنن کسب درآمد میکنه از این بابت (sm25)نقل قول:
شوخی کردم . . . بی خیال . . . (sm10)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
همینه دقیقا.. تازه مراعات کرده و محترمانه گفته.. (sm172)(sm50)نقل قول:
البته سه چهار سال پیش بعد از اینکه موج فیسبوک اومد اون اوایل این مدل کتاب بازی مد شده بود و دان و ارشیو و عکس با کتابهای نخونده و...
الان فکر کنم کمتر شده و جو کتاب بازی کمتر شده ولی خوب مفهوم کلی صحبهتاش متاسفانه درسته..
اما اینم نظر خودمه که میگم:یه جوی هم یک سالی هست مد شده.. جو روشنفکری..! طرف فکر میکنه اینه چارتا جمله از اینستا بخونه و یکم به ادیان بد بگه میشه روشن فکر..
در حالی که اگه مثلا با یه مسلمون باسواد کل بیفته با دو جمله و قیاس مات میشه و ممکنه پرخاشگری کنه و اصلا نمیدونه چجوری خودشو جمع کنه.. اینو دیدم که میگم.. فقط فر میکنه مثلا دوتا لیچار به یه نماد عیسلامی بگه تمومه و میشه روشن فکر.. ولی نمیدونه که وقتی نمیتونه دوتا پاسخ ساده فلسفی رو به یه مومن توضیح بده در واقع تمام روشن فکرای واقعی رو میبره زیر سوال..
من بارها شده وقتی خواسته یا ناخواسته وارد یه بحث فلسفی با مومنین بشم سریع جبهه میگیرن که شما فقط بلدید لیچار به مقدسات بدید و سیگار بکشید.. تا بیام ثابت کنم که اول لیچار چیست و دوما لیچار رو کدوم دین شروع کرده.. بحث میره حاشیه..
متاسفانه تز روشن فکری کاذب الان مد شده و مثل غلف هرز در حال رشد هست و برادران ارزشی هم چون میدونن چطور باید از آب گل آلود...... میان همسو با این افراد بحث ها رو به گند میکشن و هنر روز هم به تعداد این مدل گاگول ها می افزایند تا کم کم این کلمه فلسفه و روشن فکری رو چنان کم شان کنن که کسی با شنیدن یا خوندنش چیزی مثل شیطان پرستی در ذهنش مجسم بشه..
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm10)
تو چیزی گفتی و شب - جایِ من شد . . . (sm50)(sm127) (sm50)
ممه ی آنجلینا رو لولو برد (sm50)
(sm59)
مثل تو مثل یه پوپک . . . (sm50)
سلام قربانت آره تازه گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهره نما با کیفیت عالی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزار قبانی ،
یغما گلرویی ... (sm50)(sm27)
هر وقت که وقتشو داشتی زحمت اپشو بکش , دمت گرم (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دو تا فیلم دیگه رو هم اگه یجورایی به دستت رسید خبرشو بده , مرسی (sm174)(sm174)(sm174)
گلپری جونو که بهتره فراموش کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون با کیفیت خوب میگن نیست
اون یکی رو نمیدانم اسمش چیه (sm120)
کج کلاه خان(sm2)نقل قول:
یعنی مذخرف تز ازین گل پری وربپری ندیدم فیلمی(sm2)
الان یه بیت شعر در وصفش بهم الهام شد که برات می فرستم تو پخ ببین (sm2)
(sm2)(sm128)(sm120)
نقل قول:
میلاد جریانو توضیح داد و شاهین هم گفت که ب دلیل مورد امنیتی این رفاقت رو تموم کردم که نشون می ده شایعه تاحدی زیادی واقعیت داشتم
لایو رو هم برات تو تلگرام فرستادم ببین
چارتار (sm50)
نقل قول:
(sm74)