من اهل این نگرش نیستم اما آربلوآ شده اولین نمونه این موضوعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اهل این نگرش نیستم اما آربلوآ شده اولین نمونه این موضوعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم زدن اسونه مثه توهم این حرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی که مورینیو زده بود و گفته بود من فقط برای نابودی رئال سرمربی این تیم میشم(sm120)
بین 60 تا 70 (sm120) به خاطر قهوه ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم ملی ربطی به رئال نداره....عملا با اون حرکت پشت تیم رُ شکست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام جای سواله انا اینقد هولوکاست هولوکاست میکنن بعد با آلمانا مشکلی ندارن یقه ی فلسطینیا رُ چسبیدن(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورتو متوجه هستم اما اگه مقاله رونکرو رو هم که خونده باشی ایکر رو یه شخصیت ملی گرا میدونن تا تیم گرانقل قول:
البته این که مورینیو عاشق بارساست و تنفرش هم ناشی از اون که به نیمکت این تیم نرسیده بحث دیگریست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلوری 720نقل قول:
(sm120)
من به کیفیت پایین راضیم(sm120)
هر چی داری از ممر داری (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا ناموفق بود چون کاملا رئالب رُ به سطح اول فوتبال برگردوند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم اینه که یه پاس اشتباه و یه مصدومیت رُ برنامه ریزی شده بدونی...
فک کن ضربه ی په په یا راموس به هم دیگه یکیشونُ مصدوم میکرد اون موقع کی برنامه ریزی همچین توطئه ی شومی رُ کرده بود؟(sm120)