[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست اولشه گانول زده سایت مطمئنیه این نایت مووی
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست اولشه گانول زده سایت مطمئنیه این نایت مووی
واسه من زیاد پیش اومده دو روز پیش سیندرلا رو با حجم 1.3GB دانلود کردم صدا نداشت دوباره X265 گرفتم درست شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم باز نمیشه (sm2) (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال True Detective هم که امروز اومد مشکل هماهنگی صدا با تصویر داشت ! دوباره یکی دیگه همین نایت مووی جایگزین کرد (sm120)
آب قطعه(sm178) ....تشنه م (sm111) ...نت ریده(sm3) ....سایت باز نمیشه(sm1) ......گوگل باز میشه باز نمیشه (sm98)
عکس باز نمیشه(sm89) ..ماهواره ندارم(sm128) ...پول ندارم(sm81) ....بدنمم درد میکنه(sm50) ..آپلودم نیست ...
سرمم درد میکنه(sm172) دیگه چیزی نموند ؟ (sm120)
خب چرا ویندوزتو عوض نمیکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزم دیشب عوض کردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نا ندارم با ناله سودا کنم آلبومم نیست آلبوم 320 هم اصلا چند ماه دانلود نمیکنم (sm3)
اصلا دیگه چیزی دانلود نکردم تو این یه ماه همش آپلود بوده با چند تا آلبوم آیتونز که مهدی فرستاد فقط همینا به جان خودم (sm2)
ها راستی یادم رفت یخچال خونه مونم خالیه (sm74)(sm81)
من فقیرم(sm59)یکی بیاد 7 تومن بده به من شب میخوام حلیم بخرم واسه افطار (sm51)
بیاین 7 تومن بدین به من(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]