دسم رفت رو لینک دان هتل دزیره یه دفعه 53 مگ دان شد(sm74) کنسلش کردم(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
دسم رفت رو لینک دان هتل دزیره یه دفعه 53 مگ دان شد(sm74) کنسلش کردم(sm98)
انصافا brown گرم تر بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نظر تو هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکر اگر مقدس واسه رئال نه تیم ملی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشیدا ولی همیشه نقش ادم خوبه رُ بازی کردن به معنی درست بودن نیست!
من تیم باشگاهی رُ به هرچیزی ترجیح میدم
اشتباه کردی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم توهم توطئه اسونه قبول ندارم دستشو عمدی شکوند چون همه چی خیلی سریع اتفاق افتاد(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینکه اربلوا تو تیم اضافیه شکی درش ندارم(sm98)
والا تا اونجایی که میدونم په په و راموس هیچ وقت با هم مشکلی نداشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر سنجی که کردن ایکر محبوب ترین فوتبالیست تاریخ اسپانیاس نفر بعدیم ژاویه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو این باران خراب شده یکی لینک کم حجم نداره(sm120)نقل قول:
باز هم میگم این نظر تو هستش و بهش احترام میذارم اما اصل قضیه چیز دیگریستنقل قول: