(sm120)شماره حسابتو به ممر پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)شماره حسابتو به ممر پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)تینی مووی هنو نزده قضیه مشکوکه
(sm115)
گریه های الی
به زودی اشک های او بر روی مادربرد (sm2)
هیچکاره . این منو تو فیس اد کرده بود انقد ترانه های چرت و پرتشو میذاشت بلاکش کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیسه خلیفه میبخشی ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
درياچه ولشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسش: روزه کله گنجشگی یعنی چه؟
پاسخ: روزه كله گنجشگي بچه ها يعني كودك موقع سحر همراه والدين بيدار شود و در ثواب سحري خوردن شريك باشد و تا هر موقع از روز كه توانست از خوردن و آشاميدن پرهيز كند ثواب آن روز روزه داشتن را كسب كرده است . بچه ي خوب روزه كله گنجشگيت قبول حق (sm74)
این که زاده ی آسیایی رو میگن جبر جغرافیایی (sm120)
این نوع روزه فکر کنم من درآوردی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]