قوز پشتت بیشتر شد ، شونه هات افتاده تر
پیرامونت و ببین با دقت میسوزن خشک و تر (sm9)
نمایش نسخه قابل چاپ
قوز پشتت بیشتر شد ، شونه هات افتاده تر
پیرامونت و ببین با دقت میسوزن خشک و تر (sm9)
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا الان تو فک کن دارم جدی میگم میدی 7 تومنو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تموم میکنه دیگه بدین 7 تومن در راه خدا ای بابا (sm30)
چالوس ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه رفتم پیش یه دکتر تغذیه پنچاه تومن گذاشتم لای دفترچه بهش دادم اونم گفت که تو ماه رمضون اگه گرسنه و تشنت میشه به هیچ وجه روزه نگیر
اره نزدیکای چالوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بهتر که به تو نیست وگرنه معلوم نبود الان بجای اسپم چیکار داشتیم میکردیم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چالوس به طرف کلار دشت ....نقل قول:
میومدی اینجا خودم مفتی بهت میگفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]