این مهرجویی نبود مگه میگفتش اگه هر کی وضع زندگیشم حتی خوب نباشه یه سی دی از محسن چاووشی داره . پس چرا الان .... (sm139)(sm139)
نمایش نسخه قابل چاپ
این مهرجویی نبود مگه میگفتش اگه هر کی وضع زندگیشم حتی خوب نباشه یه سی دی از محسن چاووشی داره . پس چرا الان .... (sm139)(sm139)
مرزن ابادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من فقیرم ولی هر چی سیدی بخوای از چاوشی دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حتی یه دونشم ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد گفتید شهرام صولتی بهترین خواننده زنه که رفته ریش گذاشته حالا شده مثه این دخترا که دوماهه صورتشونو بند ننداختن
من الان نی نی دو روزه ام (sm120)(sm174)
رسمی باید باشه ، اسپم که باد هواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی 2 روز پیش تولدت بوده ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهله تولدم بوده (sm160)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کو کیک تولد ؟؟؟نقل قول: