پیام زدم بیا به من کمک کن (sm2)
از 1000 تا 30 تومن ثواب داره (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیام زدم بیا به من کمک کن (sm2)
از 1000 تا 30 تومن ثواب داره (sm81)
کیک چیییییییه ؟؟؟؟؟؟ مث اینکه ماه رمضونه هااا . (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این چند دقیقه ای که اینجا خواهش میکنی میرفتی سرکوچه کلی بهت کمک میکردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باریکلا روزه کله گنجشکی گرفتی ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که پوله افطار نداری غلط میکنی میای اینترنت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی با این ترفند به دوستام کیک تولد ندادم خخخخخ (sm70)نقل قول:
تو دیگه کی هستی منو باش به کی گفتم 7 تومن بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت دزدیه (sm51)
(sm14)نقل قول:
من کلا مشکل پزشکی دارم ... کلا .... پاشو اون کیک ما رو بیارنقل قول: