کجاشُ دقیقا؟اثبات کردن نیمخواد خود ایکر هم تایید کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجاشُ دقیقا؟اثبات کردن نیمخواد خود ایکر هم تایید کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اخرش رویس میره ارسنال بخاطر تعداد زیاد المانیا(sm120)
خدیرا هم ژانویه میره(sm2)
ارسنال میشه تیم ملی المان(sm2)
چرا بازی بهش نمیده؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراکسلر هم ارسنال میخواد بخره(sm2)
یحیی توره تو دوره افت به سر میبره ، در ضمن خاک بر سر ما هافبک های آینده داری داریم نیازی بهش نیست اما هوملس رو موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریم بدجور رو فرمه یه بازی تعویضی باشه میرینه تا اخحر فصل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون هم توانایی زیادی در مصدوم شدن دارن(sm120)نقل قول:
ایارا(sm120)نقل قول:
گفت زنگ زدم معذرت خواهی کنم !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همچین چیزی یادم نمیاد ، حتما نخوندم اون مصاحبه رو
دلجویی با معذرت خواهی یکی نیست(sm120)نقل قول: