یاران منو یاد آغاشون میندازه که همیشه میگفت همه چی آرومه شلوغش نکنید دور هم باشید طوری نکنید که ملت فک کند طوری شده (sm2) ولی الان در چرخش 360 درجه قهرمانانه میگوید از اوضاع اقتصادی ملت خبر دارم شرمنده ام تا حسن چاخان رو بکوبه رای نیاره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یاران منو یاد آغاشون میندازه که همیشه میگفت همه چی آرومه شلوغش نکنید دور هم باشید طوری نکنید که ملت فک کند طوری شده (sm2) ولی الان در چرخش 360 درجه قهرمانانه میگوید از اوضاع اقتصادی ملت خبر دارم شرمنده ام تا حسن چاخان رو بکوبه رای نیاره (sm2)
عزیز من ، بنده که طرفدار دولت حسن چاخان نیستم ! میگم ویرانه رو نمیشه ظرف 4 سال آباد کرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حسن چاخان ، چاخان هاش در مورد نرخ تورم و رشد اقتصادی رو باید در گینس ثبت کرد
کدومنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرانه بهشتو کرد جهنم
به خدا زمان احمی نژاد اینقدر برای کار سرمون شلوغ بود کار میوفتاد رد میکردم
از اولین سالی که سیلنگ به دست اومد هی اوضاع بدتر شد
تاگفتوگو چسته که شد اصلا کار خوابید
چرا من باید 4 ماه بیکار بخوابم تو خونه
هارد 30 هزاری تومنی دوران احمدی نژاد شده 200 هزار تومن
به امریکا اینو اونم ربطش ندین خواهشا
همش زیر سر این خوار به خطاهاس
تو چرا فک میکنی من طرفدار حسن چاخانم ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاییده نداره این بحث چون کاریه که شده دیگه ... از دست کسی کاری بر نمیاد ... دل همه پره ولی چیزی نمیگن میسوزن و میسازن ... بیخیال ..
ما هر چَه میکَشیم زیر سر عَمِریکاست آقا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی داداش موزنم شیر کرد اینو .. :l
تا حالا اینجوریشو دیده بودی الی قیمت 1 تومن .. (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیده ش اینه cpu رو ..
- Cortex-A72 , Deca-Core CPU
(sm81)
گول نخور اصن قیافش خوب نیس کیفیت ساخت تخیلی بالا و پایین قاب پشتیش پلاستیک
این برندا متفرقه فقط شیائومی لیکو و zte