8 سال رفت عقب ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
8 سال رفت عقب ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ولی کارش عالیه(sm120)
مرسی اینو قبلا شنیده بودمنقل قول:
آره کار خوبیه منتها برای زمان خودش
اتفاقا برای منم بهتر و راحتتره چون سبک تخصصی خودمه :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا راه دور بریم از همین آرمین شروع کنیم اگه آلبوم جدیدش را نداری حتما بگیر
لینکش تو امضامه
فربد گیتارش سمپله یا زنده ؟
فکر کنم سمپل باشه
قشنگ بود در کل دستت درد نکنهنقل قول:
فربد تو هم دانلود کن ببین میپسندی
خیلی ممنون رفت رو دانلود پیمان عزیز(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی پیمان جان یه تشکر بهت بدهکارم 2 تا کار توی ارسال های تالار گفتمان گذاشتم که از زمینه Kostas Martakis - Ego Tha Figo استفاده کردم
یه جورایی الگو برداری کردم(sm10)(sm93)
پیمان تو که عاشق 128 کیلو بایت بودی
این چرا این حجمو داره(sm120)