بیچاره محسن (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیچاره محسن (sm50)
(sm2)(sm2) ای بابا باید اطلاع رسانی بشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
همون جایی ک من ممنوع الورودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهم قول بده هیچ وقت به اون تاپیک نمیری ! هیچ وقت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ینی یه ذره بخشش تو وجود اینا نیس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرصت پیدا کردن برای ابراز وجود و نمایان کردن عقیدشون
حالا محسنو بهم بریزن اصلا براشون مهم نی
(sm2)نمیرم ممنوع الورودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاتو تو اون تاپیک بزاری قلم پاتو میخورم نه میشکنم (sm2)(sm2)نقل قول:
هر وقت بحث عرفانی شد خبرت میکنم بیای (sm2)(sm51)
آفرین دخمل خوب ! همون تاپیک شعر و شاعری مناسب تره (sm2)نقل قول:
چیو ببخشن؟ اینا اینقد دلشون پره منتظر ی فرصتن به قول شما ابراز وجود کنن (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا گیر دادن ب محسن ما (sm74) (sm178)
تلگرامتو چک کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) میرم ی تاپیک چت میزنم اختصاصیِ دخترا (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت ماهم میریم یوزر فیک میزنیم میایم تو (sm2)نقل قول:
این کیست کیست جان من ؟؟؟ (sm50)
(sm2)نقل قول:
این همون پست راکی که می گفتم (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه این آلبوم (sm50)
(sm50)
(sm25)دمی دختر بابا چه کردی با خودت
(sm51) اهنگش شماره داره نکنه البوم تو راهه
اتفاقا ملودی خوبه ترانه و تنظیم و خیلی تخیلی تشریف داره احتمالا ترانه رو روی ملودی نوشتن و یه تنظیم زده روش و دادن بیرون - کلا خواجه خیلی وقته تموم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عموش اینجوری نگو - کاراش خوبه هنوز راه داره تموم نشده به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا جواب منو نمیدی تو؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت Pink Floyd: P. U. L. S. E. رو یوتیوب گذاشتن 1080 اچ دی (sm77) خودشه؟ فولتر شکن ندارم ببینم
کپی رایتش تموم شده مگه
چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب!نقل قول:
رجب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm171)(sm111)(sm127)(sm51)(sm174)(sm19)(sm 59)(sm128)(sm137)(sm79)
(sm46)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm17)(sm160)(sm189)(sm157)(sm144)(sm42)(sm199)(sm 163)
(sm64)(sm67)(sm5)(sm22)(sm151)(sm156)(sm23)(sm4)(s m100)(sm154)
(sm200)(sm222)(sm92)(sm103)(sm108)(sm109)(sm213)(s m15)(sm37)(sm185)
4G
(sm190)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
با اون لحن احسان رسما عین حرف زدن عادی میمونه شوخی میکنی عزیز من افکاری رو اتفاقا حسابی قبولش دارم اما این ملودی برام قابل هضم نیست که کار افکاری باشه از وقتی میشناسنمش ملودی به این ضعیفی ازش ندیده بودم در مورد ترانه و تنظیم هم والا چی بگم (sm9) قسمت Outro موزیک بد نیست اما در کل آهنگ نا امید کننده بود (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100Sash - Adelante (sm54)
خود خواننده بعضی وقتا با انتخاب آدمای نادرست واسه کاراش خودش رو نابود میکنه خواجه هم یکی از اوناست الان تنظیم کننده این آهنگ رو نگاه کن متوجه میشی ، خواجه دیگه تموم شده است الان هم داره زور میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
SASH!- stay 100(sm54)
من تو رو تو رو هنوز یادم هست
تو نرو نرو هامو نشنیدی
چرا دیگه حتی منو یادت نیست
بگو که چجوری به اینجا رسیدی
که حالا شبا بی من آرومی
من روزای بی تو رو میشمارم
سه سال و سه ماه و سه هفته گذشته که نیستی هنوزم دوست دارم... (sm81)(sm81)(sm81)
آلبومای اولش تنظیما اکثرا کار خود احسان علی ثابت و پدرام کشتکار بود که اغلبشون شنیدنی و قشنگ بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش درصورتی که هنوز نبوغ و استعدادش خشک نشده باشه دست به تنظیم بشه از این کارای جدیدش میتونه موزیکای بهتری بسازه
هومن نامداری کاراش به نسبت خوبه حالا این یکی دم دستی و معمولی بود
احسان بزرگترین نقطه قوتی که همیشه داشته صداشه که هر خواننده ای به پاش نمیرسه
اکثر خواننده ها کارای اولشون خیلی خوبه ولی بعدش دیگه نابود میشن - شاید هم میخواستن با دادن یه همچین کاری طرفدارش رو واسه مذخرفات بعدی آماده کنننقل قول: