(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) ممر با تنظيم كننده ي بحثم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگفت من خودم بايد آهنگ بسازم
گفتم من آهنگساز ِ خودمو دارم (sm2) گفت پس برو بده خودش تنظيم كنه
گفتم ما خودمون يه گروه داريم كه از ترانه تا ميكس و مستر ميتونيم انجام بديم. اينم فقط به خاطر دوستم كه اصرار كرد اومدم پيش ِ شما. وگرنه خودم يه تنظيم كننده دارم كه به كل ِ تنظيم كننده هاي اينجا مي ارزه
(sm3)
این رادیو احمق ایام فاطمیه اهنگ برقصا شر کرده
(sm98)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هفته بعد از انتشار / اسفند 1393
«عشق» با صدای «گوگوش» به عنوان برترین قطعه «رادیو جوان» در یک ماه گذشته انتخاب شد
عشق، زخم عمیقی که هرگز خوب نمیشه
عشق، یعنی تموم زندگیت توو آتیشه
(sm2)گاييده خودشو
دعواي بهنوش بختياري و امير تتلو (sm2)
عرضم به حضورشون که من هنوز هم نمیدونم ایشون کی هستن ولی چون تتلیتی بودن ما حمایت کردیم و فالورشون رفت بالا ولی نه دیگه نهصد هزارتااااا !!! جنگه مگه !؟؟؟
(sm30)بدبخت سر اينكه فالوئه اينستاش از تتلو زده بالا زورش گرفته (sm2)
این تتلو ک.سخله اصن (sm2)
خوش بختانه من یکی از همه چی خبر دارم حتی چیزایی که نمیبینم !!!! من هر روز پروفایلارو چک میکنم شما که خودم یه ماه پیش شاتتون کردم دویست هزارتا بودین چطور یه شبه شدین پونصد هزارتا ؟!؟؟ روز هشتصد هزارتاییم چکتون کردم شدین هفتصد هزارتا !!!! و روز نهصد هزارتاییی هشتصد هزارتا بودین چه جوری یه شبه شد نهصد و پنج هزارتا بعد لایکاتون بیست هزارتاس !!! تازه پستی که دو هفته پیش گذاشتین !!!! من حواسم بدجوری جمع هستش متاسفانه !!!!
(sm30)
اسكل تر از اون بهنوش بختياري ِ كه اينو جدي گرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
جدی گرفتنش به کنار اینکه تتلیتیه موضوعه (sm2)
(sm30) آره به اين موضوع هم ميشه اشاره كرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
آقا كي اون عكس ِ تتلو رو كه لباس ِ انسان هاي نخستين (sm2) رو پوشيده بود داره
(sm2)میدادی یه ملودی میساخت میدیم چیه گوز گوز میکنهنقل قول:
ﻫﻤﻪ ﻣﻴﮕﻦ ﻣﺎﻫﻲ ﻗﺮﻣﺰ ﮔﻨﺎﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﺗﻨﮓ ﻧﻨﺪﺍﺯﻳﻦ !(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻓﻘﻂ ﻣﺎﻫﻲ ﻗﺮﻣﺰ گناه داره ؟!
ﻣﺎﻫﻲ ﺳﻔﻴﺪ ﻛﻨﺎﺭ ﺳﺒﺰﻱ ﭘﻠﻮ، ﺗﻮﻟﻪ ﺳﮕﻪ؟
هيچ گوزي نيست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ساله جزو فرندامه نزديك سه ساله داره به زودي آهنگ جديد ميزنه (sm3)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري موري (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز رفتم مرکز خون یه کیسه خون دادم !!(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دو کیسه خون بِهم زدن تا بِه هوش اومدم ...
(sm2)پس رفتیم زیر شومبول رضا آرتیست (sm120)نقل قول:
به به بند موزیک هم که راه انداختین اسمشم بذارین مَمَلیکا به یاد متالیکا
مملیکا کلوچیکا بند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی زندگی هر کس یه نقابی داره وخودشو پشت یه چیزی مخفی میکنه نقاب افراد متولد ماههای مختلف سال
فروردین.....بی خیالی میکنن ومیخان نشون بدن که واسشون دنیا بی اهمیته و فقط خودشون مهمن ولی باور نکنین
اردیبهشت ....میخان نشون بدن که خیلی مظلومن و مورد ترحم .مخصوصا زنای این ماه .مرداشون خودشونو پشت یه عشق مخفی میکنن همیشه.
خرداد...پشت حرف زدن یا معاشرت یا خنده غمشونو مخفی میکنن
تیر ....نقابی به صورت ندارن
مرداد....همیشه غماشونو پشت خنده های از ته دلشون پیدا کنین انقدر این کارو میکنن که یهو ساکت میشن.حتی عشقشونم پشت شیطنتشون
مخفی میکنن
شهریور ...همه رو نقد میکنن نقابشون بی احساسیه اما خیلی شکننده هستن
مهر ....باسیاستن هر لحظه نقاب مخصوص خودشو دارن
آبان .....نقاب مهربونی دارن
آذر ....سکوت نقاب برازنده ایه براشون
دی....نقاب سادگی رو صورتشونه اما با سیاست میرن جلو
بهمن ......نقاب چهرشون کمرنگه چون ساده وغمخارن
اسفند .....نقاب دانایی برچهره دارند ...
چاکرم چاکرم فقط آهنک دادی یا یه لبخند مصوعی مثه جوکر بنداز رو کاور یا یه ورقی دیالوکی چیزینقل قول:
خلاصه یاد و خاطره هیث لیچر Brokeback Mountain و جوکر رو زنده نکه دار باشد که مرهمی بر ایشان باشد (sm70)(sm81)
پس با این حساب کل آدمای ایران فرشتکان مقربند و اینجا هم بوستان سعدیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکی هم دزد نیس اینجا ایرانه ما همه خوبیم و خوشحال اما غمخوار مردم آبی لاو یو پی ام سی(sm2)
جدی نگیر اینا همش فانه (sm120)نقل قول:
مملو من دیشب در خواب دیدم که دیوید کیلمور داشت تو همین کنسرت آینده نزدیکش کیتار الکتریک مینواخت یهو بر قا خاموش شدنقل قول:
فقط نور رو دیوید بود که کفت
laDIES and jentelman i want to introduce the biggest guitarist and music producer in the world :
بعد اشاره میکنه به پلکان پشت سرش بالای پلکان ممر واستاده بود بعد دیوید کفت
lets give up fo MAMAR
و بعد ممر شروع کرد به شیووه کری مور کیتار زدن صورتش پر عرق شده بود و خون میجهید از انکشتانش خلاصه کل کیتارش قرمز شده بود و مردم زرت و زرت انقد خشتک دریدند که دیکه دیدند فاز نمیده لخت شدن و فوقع ما وقع
خودتم فانی البته شوخی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری نگو این جنبه نداره الان میره به اهنگ دیگه میرینه (sm2)نقل قول:
مشتی ماشالا (sm2)
من اینجــارو میخـــــوام (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیسوانت زیر باران، عطر گندمزار... فکرش را بکن!
با تو آدم مست باشد، تا سحر بیدار... فکرش را بکن!
در تراس خانه رویارو شوی با عشق بعد از سالها
بوسه و گریه، شکوه لحظهی دیدار... فکرش را بکن!
سایهها در هم گره، نور ملایم، استکان مشترک
خنده خنده پر شود خالی شود هربار... فکرش را بکن!
ابر باشم تا که ماه نقرهای را در تنم پنهان کنم
دوست دارد دورِ هر گنجی بچرخد مار... فکرش را بکن!
خانهی خشتی، قدیمی، قل قل قلیان، گرامافون، قمر
تکیه بر پشتی زده یار و صدای تار... فکرش را بکن!
از سماور، دستهایت چای و از ایوان، لبانت قند را...
بعد هم سیگار و هی سیگار و هی سیگار... فکرش را بکن!
اضطراب زنگ، رفتم واکنم در را، که پرتم میکنند
سایهها در تونلی باریک و سرد و تار... فکرش را بکن!
ناگهان دیوانهخانه... ــ و پرستاری که شکل تو نبود
قرصها گفتند: دست از خاطرش بردار! فکرش را نکن!
جمیعا یه دقیقه سکوت به امیر یا نرسیده یا جنس اصل نبوده یا قاطی داشته جنسش
خیلی خری البته شوخی میکنمنقل قول:
مشتی ماشالله (sm2)(sm2)(sm2)تو طویله خونده بود لامصب اکو میداد در حد تیم ملی صدا رو هم که بنوازم انصافا خوب بود ایرادی نمیشه کرفت ولی اوج ها میکسی از شهرام ناظری و محسن نامجو در حالت آهنک صمنا بود (sm2)نقل قول:
مملا جفا رها نکن مَـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــمــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــَرا جفا جفا جفا رها کن (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
اختیار دارین خریت از خودتونهنقل قول:
این ممر خیلی بچه باحالیه خیلی کم پیدا میشه مثه این پسر من خودم اکه دختر بودم مخشو میزدم خودمو به عقد جناب آقای ممر در میاوردم خاک بر سر دختری که به این پسر بکه نه دختر نباید بهش کفت باید بهش کفت ماده خر (sm70)
همیشه هم ما رو دایورت میکنه وقتی باهاش شوخی خرکی میکنیم ..دچار کم توجهی شدم افسردکی کرفتم