از خداتم باشه دیوث (sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از خداتم باشه دیوث (sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگی گفتم قول شرف میدم ولی یهو نمیدانم چه شد خوابم برد (sm2)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بری به مشکل شکافی الیاااااااااااااااس (sm2)
سیستم ما از این قرتی بازیا نداره، زیادی انگولکش میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا از سی پی یوشه داغ میکنه فشار میاد باعث میشه فن م تند تر بچرخه . غلط نکنم باید خمیرشو عوض کنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خمیرم بخوای بگیری فقط deepcool گرانه ولی استاندارد خود اینتله
من فقط چن ماه گرفتم اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو این سری جدید پردازنده های اینتل خیلی به خمیرش انتقاد کردن
خب اگه شک داری خودت درشو باز کن باهاش کار کن وقتی صداش دراومد ببین از چیه . .نقل قول:
گرافیک داری ؟ فن داره ؟
نه ندارم سیستم کلا یه فن 6*6 داره (sm2)کاملا بی صدا
خب دیه معلومه از همون سی پی یوته .نقل قول:
آخه من وقتی که روشن میکنم مال خودم از گرافیکه اینجوری عین موتور ویژ میکنه (sm2)
گیر خمیرشو عوض کن خمیر هر جایی هم نگیر خمیری باید بگیری از خودش بهتر باشه نه بدتر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]