[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گنجشک لالا ، سنجاب لالا (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گنجشک لالا ، سنجاب لالا (sm81)
(sm148)کونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هفته صبر کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامی بیگی اهنگسازیشو قبول دارم واقن قشنگ ملودی میسازه الان همین اهنگ این عشقه یا اون اهنگی که چن ماه پیش لو رفت کیفیتش بد بود تنظیم شخمی داشت عجب ملودی روش گذاشته بود میگفت گریه کردم گریه کردم ...
کاش ایران بود حیف
بله الی درست می فرماید
الدنگ یعنی بدتر از حمید عسکری و شهرام شکوهی و بنیامینه ؟
سامی بیگی صداش اصلا خوب نیست فقط ملودی هاش خیلی خوبه
نه خب جدی دارم میگم از وقتی خودش سولو میخونه صدای قشنگ که داره ملودی خوبم میسازه بعضی ترانه هاشم قشنگه بعضیاشم لنگ میزنه لس انجلسیه دیگه تنظیماشم تو ژانر خودش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک و چهارصد لایک داره (sm120)
در رده ی دوم لایک لس آنجلسی هاست(sm120)