(sm173) +18
مامانم اومد بعدا میگم
‹(ツ)›
..(█)
.../ I...
(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173) +18
مامانم اومد بعدا میگم
‹(ツ)›
..(█)
.../ I...
(sm70)
چارلی چاپلین ميگه :اگر شما در اسراییل بدنیا می امدید به احتمال زیاد یهودی میشدید ،اگر در عربستان بدنیا می امدید قطعا مسلمان میشدید،اگر در اروپا بدنیا می امدید احتمال زیاد مسیحی و اگر در ژاپن بدنیا می امدید شینتو میشدید،دین پدیده ایست که جغرافیا برای شما تعیین میکند.پس تعصب برای چیست... آنچه مهم است اخلاق و انسانیت است ,که به جغرافیای زمان ومکان محدود نیست
آدم هایی که روح بزرگی دارند،
شعور بیشتری دارند و قلب مهربانتری...(sm127)
دیروز از یه افغانیه پرسیدم ببخشین ساعت چنده؟
گفت:یَك رُبع گوریز کَردَه از پنچ به شامگاه .
زبون نیست که رمز گاو صندوقه!!!!(sm70)
پیراهنی که آید از او بوی یوسفم
ترسم برادران غیورش قبا کنند ... (sm50)
بس که بد میگذرد زندگی اهل جهاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم از عمر چو سالی گذرد عید کنند (sm50)
دختر همسایمون اسمش «طلا»ست
توی «نقره» فروشی کار میکنه
تازگیام رفته «برنزه»کرده...!
.
.
.
فک کنم آخرش با «مسی»عروسی کنه،
بچه شم شکل «استیلی» بشه!!!(sm2)
(sm50)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این زندگی مسخره هیچی نمیخوام
جز یه پیانو و یه حنجره هیچی نمیخوام ... (sm50)
شکنی شیشه مردم گرو از من گیری
همه شب عهد کنی روز شکستن گیری
شیری و شیرشکن کینه ز خرگوش مکش
قادری که شکنی شیر و تهمتن گیری
ای سلیمان که به فرمانت بود دیو و پری
بی گنه مور چرا بر سر خرمن گیری
ننگری هیچ غنی را و یکی عوری را
خوش گریبان کشی و گوشه دامن گیری
هین مترس ای دل از آن جور که مؤمن آن جاست
ای دل ار عاقلی آرام به مؤمن گیری
ترک یک قطره کنی ماهی دریا باشی
ترک یک حبه کنی ملکت مخزن گیری
دور از آبی تو چو روغن چو همه او نشوی
چون شدی او پس از آن آب ز روغن گیری
ننگ مردانی اگر او به جفا نیزه کشد
به سوی او نروی و پی جوشن گیری
هیشکی منو دوست نداره ... (sm27)
دختره میره منشی بشه ازش میپرسن چقد حقوق میخوای؟
میگه سه میلیون !!!!
میگن مدیر عامل دو میلیون میگیره !!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه پس برین همونو بکــ*نین(sm25)(sm2)
پدری به فرزندش گفت: این هزارتا چسب زخم را بفروش تا برایت کفش بخرم.
بچه باخود فکر کرد : یعنی باید آرزو کنم هزار نفر زخمی بشن تا من کفش بخرم؟! ولش کن کفشهای پاره خوبه ..... خدایا ...
گاهی دلهای بزرگ را آنچنان درون سینه هایی کوچک میگذاری که شرمسار میشویم از بزرگی که برای خود ساخته ایم ...(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفته؟ :| (sm74)
22 شدنت؟ مگه 23 سالت نبود؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
(sm50)
موری جان من اینا را پیشنهاد میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا اول درام محضن دو تای بعدی درام عاشقانه
People Like Us 2012
Welcome to the Rileys 2010
Adam 2009
Breathe In 2013
دیگه تمومه کار من میزنم بیرون از خونه
حالا دیگه یه رهگذر حالش بد شعر میخونه ...(sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ساليه هر چند وقت يكبار دل درد ميشه كلي عكس و آزمايش و سونو ديگه در نهايت اسكن شد جوابشو امروز بعداز ظهر ميگيرم
نميدونم توضيحش اين بود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كليپ رو ريختم تو پي سي ولي باز نشد شرمنده(sm74)
(sm25)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين آهنگ خيلي قشنگه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديدم خيلي خوب بود(sm59)
هميشه شاد باشي عزيزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني عالي بود (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهييييي (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارررررررررررك ايشالا 120 ساله شي عزيز دلممممممم(sm19)(sm134)(sm134)(sm134)نقل قول:
(sm8)(sm8)(sm8)(sm8)(sm8)(sm8)(sm8)(sm8)(sm8)نقل قول:
(sm19)(sm134)(sm134)(sm134)نقل قول:
مژده بده مژده بده یار پسندید مرا
سایه ی او گشتم او برد به خورشید مرا ...(sm181)(sm67)
واکسن رو کجا میزنن ؟؟؟نقل قول:
اون که البته ولی سوال اینجاست که کی اصن افتاده بود توی سرم که الان افتاد بیرون ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عمر توی هر شرایطی گفتیم و حندیدیم اینم شد آخرش ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخلاقمو چیکار کنم یعنی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار کاملا پسندیده ای میکنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنگه شلوارتم بالا بزنی فایده ای ندارهنقل قول:
یکسره میگفتی منگله خودتو خلاص میکردینقل قول:
حوصله ندارم برم بقیه رو بخونم ... چیزی هست که باید جواب بدم بگین
زیبایی صرفا به معنای
داشتن چهره زیبا
نیست بلکه یعنی
داشتن ذهن زیبا
قلب زیبا و مهمتر از همه
روح زیبا(sm127)
آلمان 8_0 عربستان
اینو میخواستم سال 2002 بذارم اما اینترنت نداشتم
خاک بر سرت آل سعود
(sm2)
بودا میگه:
همیشه عکس شوهرت رو تو کیفت داشته باش تا هر وقت مشکل بزرگی برات پیش اومد به اون نگاه کنی و بدونی مشکل بزرگتری هم داری !
اقایون و داداشا!!!!!!
ما نمیگیم ها بودا میگه!(sm2)
« اعترافی » بکنم ؟
بین این « پنجره ها »
که « تمنای گشودن » دارند !
من به آن « پنجرهٔ بسته ٔ چشمان تو »
عادت دارم !
« بامدادان » که من از کوچه تو می گذرم
به « نسیم گل نیلوفر » آن باغچه
عادت دارم !
....... و چه « شبهای » پر از « زمزمه بی وزنم »
که به دیدار مَه روی تو در « قافیه »
عادت دارم !
گر « خیانت در امانت » بکنم ، می بخشی ؟؟
من « به دزدی » ز غزلها ی « دو چشم تَرَت»
عادت دارم!(sm10)
با تلاش و پی گیری مستمر دستگاه قضایی پس از37 سال اسامی ده تن از مهره های اصلی فسادهای بزرگ اقتصادی در ایران فاش شد :
ب.س
پ.ش
پ.پ.ش
پ.م
ح.د.د.م
خ.م
گ.ا
م.ک
با تفکر بسیار تونستم اسامی واقعی رو شناسایی کنم:
ب.س : بل و سباستین
پ.ش : پسر شجاع
پ.پ.ش : پدر پسر شجاع
پ.م : پت و مت
ح.د.د.م : حنا دختری در مزرعه
خ.م : خرس مهربون
گ.ا : گوریل انگوری
م.ک : میتی کومان(sm2)
رفتم کتابخونه میگم
ببخشید چیزی از سعدی دارید؟!
خانمه گفت کتابشو میخوایید؟!!!
گفتم نه،اگه ،زیرپوشی، انگشتری چیزی از خدابیامرز مونده میخوام(sm2)
كمي بيانديشيم:
١- يك رئيس جمهور (آمريكا) به وزير امور خارجه كشورمان احترام گذاشته و با او دست داده است
٢- يك وزير امورخارجه (عربستان) با بي شرمي به رئيس جمهوري كشورمان اهانت كرده است.
عده اي اين دومي را ول كرده اند و به اولي معترضند!؟......
مسخ و حماقت حد و مرز ندارد
نزدیک پانصد ایرانی در فاجعه منا فوت کردند ,
از کشور دوست و برادر فلسطین کسی پیام داد ؟
مردم مظلومش مجلس ختم گرفتند ؟
اسم یکی از کشته های ما را روی یکی از مدرسه هاشون گذاشتند ؟
صبح به خیر کسانی که خوابین(sm172)
خر بخرین ولی از ایرانخودرو نخرین
تازه دارم به مفهوم این جمله پی میبرم (sm27)(sm27)
یکی از عادات شیرین پسرا تو ایران اینه ک دوس دارن
دخدرارو از کــ*س زنارو از کــ*ون چ دیوثــ*ایی ان اینا(sm2)
انواع شکست از نگاه دخترها:
شکست عشقی : مهربون ترین دوست پسرش ولش کنه !
شکست اجتماعی : خوش برخورد ترین دوست پسرش ولش کنه
شکست اقتـصادی : پولدار ترین دوست پسرش ولش کنه !
شکست سیاسی : عاقل ترین دوست پسرش ولش کنه
سونامی : همه ی دوست پسراش یهویی ولش کنن(sm25)(sm2)
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ : ﺳﻮﺳﮏ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﻤﻪ
ﺩﺭ ﻋﺮﺽ ﯾﻪ ﺭﺑﻊ 300 ﺗﺎ ﻻﯾﮏ ﺧﻮﺭﺩﻩ؛
60 ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﻭ ﺍﻫﻮﺍﺯ ﺭﺍﻫﯽ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺷﺪﻥ .
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﭘﺴﺮﻩ ﺩﻩ ﺭﻭﺯﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﻼﻟﻢ ﮐﻨﯿﺪ ،
.
.
.
.
.
.
2 ﺗﺎ ﻻﯾﮏ ﺧﻮﺭﺩﻩ . ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﭘﺎﺳﺘﯿﻞ ﺑﺨﻮﺭ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﯽ