(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
نگارم دوش در مجلس به عزم رقص چون برخواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گره بگشود از ابرو و بر دل های یاران زد
(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمزمه های یک شب سی ساله (sm50)
باز با من اشتباه کن،زندگی خود را تباه کن...(sm1)
سلام حمید جان
یه مسیج بهت دادم.میشه لطف کنی و چک کنی.مرسی
الان میثم جان پول و بیزنس توشه.....
(sm50)
اما ن از بی مکانی (sm50)
هر کدوم از نگرانی هام که رفع می شه ، پشت بندش یه نگرانی یِ جدید اضافه می شه . . . (sm50)
آدم بزرگتر که میشه دیگه هرچیزی نمیتونه زودی شادت کنه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لنگ مکانی تا فرشته ی هر جایی رو ملاقات کنی دیوث !؟ (sm59)
همه ی حوضای بی ماهی فرشته گان هر جایی همه رو فراموش می کنم . . . (sm50)
ور دار بیار کرمون توی خونه ی ما گروپی می زنیم . . . (sm2)
(sm30)
2 به 1 . . . (sm74)
آره دیوث من(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنیفر نیس که از رشت تا کرمون بیارمش(sm2)نقل قول:
اره من و اون و عمت(sm51)نقل قول:
خودم شخصا میام چووونتو می زنم(sm59)نقل قول:
چوووووونت رو به فرشته هرجایی ترجیح می دم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستت عاشق چووونت باشد . . . (sm81)
(sm74)نقل قول:
شاهین نشه مثل محمد حسینی صلوات . . . (sm2)
اونو که زدن ترکوندن(sm50)
البته هنوز به سوالات محمد حسینی اعتقاد دارم . . . (sm50)
(sm3)
من دیگه دم بال نمی کنم بر نامه هاش رو ، چون مغزم نمی کشید . . . مثل بر نامه های مسیح علی نژاد . . .
دوست داشتم و دارم و به بینم ، ولی واقعاً مگه یه انسان چه قدر تحمل دیدن و شنیدن درد و رنج رو داره !؟ (sm50)
حقیقتش فرار کردم . . . (sm50)
نقل قول:
چی شده حالا !؟ (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm2)
منم همینطور مث خودت و برعکس بقیه خودشو و حرفاشو جدی می دونم
فعلا که ترکیده و سایتشو چک نکردم ببینم چیزی گفته یا خیرنقل قول:
یه جایی مثل اوست محموت می شد . . .
مثلا در نظر به گیر : من به تو بگم : تا حالا عروسی یِ مرغ و خروس ها دیدی !؟
بعد تو بگی : آره دیدم .
من می گم : اون موقع دقیقا توی سوراخ مرغ و خروس ها جه غلطی می کردی !؟ (sm2)
چی شده میثم جان کیه؟
یعنی تلگرام و اینستاش رو زدن !؟ (sm77)
نقل قول:
آره صص شر می گفت اما حرف منطقی هم می زد
آهان داشتم می گفتم :
خلاصه اون دوست مون (محموتی) می اومد می گفت :
من از فلان دزدی خبر دارم ! رو کنم !؟ بگم !؟
خب لا مذهب توی اون لحظه کجا بودی که دزدی رو از نزدیک دیدی !؟ (sm2)
اینستا اصلی رو نزدیکه 10ماهه زدن تلگرامم چندروز پیش خود صاب تلگرام توییتر کرد که بسته شد!!! ب دلیل فعالیت های ترروریسی!!!نقل قول:
نانوساً !؟ (sm54)