مشکل از اینترنته زنگ زدم میگن سراسریه نمیدونم (sm178)
الان تو مشکل نداری ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل از اینترنته زنگ زدم میگن سراسریه نمیدونم (sm178)
الان تو مشکل نداری ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت قطعه(sm120) ........ آب قطعه(sm120) ..........تلفن قطعه(sm120)
سرم درد میکنه(sm74) ........پول ندارم(sm74) ...........ماهواره ندارم (sm74)
TV ندارم(sm74) .......یخچال خونمون خالیه(sm74) ..........دیگه چیزی نبود ؟ (sm2)
آها راستی اینم یادم رفت موتور یخچال2 اونم سوخته ...(sm88)
لباس خوبیم ندارم به خدا (sm81)
آها راستی اینم بگم تلفن پولش 8500 اومده بود نداشتم قطع شد فک کنم ازین روزام آب و برقم قطع کنن (sm2)
هادی داداش برو خودت رو یمنی معرفی کن یه کمکی بهت بکنن والا(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم داره میترکه از درد ....ضعف کردم دیشب شام نخوردم هر شبم سحر نمیخورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزیم نیست بخورم (sm74)
تن ماهی بیا بخورمت پول ندارم تن ماهی بخرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذون زدن(sm139)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون نیستم(sm98)
اینجا هنوز نزدن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]