هانیبال کنسل شد
نمایش نسخه قابل چاپ
هانیبال کنسل شد
(sm2)سامان جلیلی پرتگاه سقوط له شدم
(sm2)در ادامه سوژه قبلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)سفیده نبوده ؟
بعد از بازی تیم ملی والیبال ایران و آمریکا ، در چند ساعت اخیر ، عده ای از خانم های ایرانی ، به صفحه اینستاگرام ، آقای «مت اندرسون» والیبالیست آمریکایی رفتند و جملاتی عاطفی و احساسی برای این والیبالیست آمریکایی نوشتند، نکته جالب کامنت فینگلیش! از طرف این دختران است، کامنت هایی مثل ، «شوهرمو پیداکردم»!!! ، «اون خالکوبی رو بازوتو خیلی دوس دارم»!!
(sm2) نه سفیده هیچکی و پسند نکرده بود میگفت یدونه خوشگلم ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)خدای من ببین ملت چقد عاصی شدن خونه زندگیو ول کردن رفتن اون سر دنیا 13 هزار میدونی یعنی چقدر ؟! اونم فقط برای یک کشور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خوشم میاد دخملای مجمع سخت پسندننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عباس جان صب بخیر نسخه اصلاح شده رو دان کردیم شما چطو
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]