[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم سخت افزار ؟! مادربرد 2008 هم 7 رو ساپورت میکنه . با 2 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 2008 به قبل م که همش فرسوده شده تو این تعمیرگاها گذاشتن اونم فقط به خاطر اینکه به دردشون میخوره قطعه ای چیزی دربیارن ازش . اونا فقط به درد ایکس پی میخورن
منظورم اینه بعد از 10 سال طرف که نمیاد با همون سر کنه . هر کی تونسته ارتقا داده یا جمعش کرده رفته گوشی و تبلت گرفته عزیزم (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یس
بانکا هنوز ایکس پین (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی سیستمای مدیریت همراه اول ایکس پی کار میکنه هنوز (sm59)
سیستم های پرینت پست تا حدود 2 ماه پیش رو ایکس پی کار میکرد که اپدیت تحت وب اومد ورژن 7 رو دادن بیرون ازش (sm59)
بازم بگم (sm59)
نه دیه بانک های دولتی در این مقال نمی گنجد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقعی که ایکس پی مد بود بانک ملی میرفتی 98 بود . (sm2) اونا برای کارشونه سیستم قدیمیه از ایکس پی بالاتر که نمیکشه (sm51)
بحث ما این وسط سر سیستم خانگی و شخصی بود .. از شرکتای خصوصی و لب تاب و این چیزام که بگذریم . (sm2)
نه هنوز تعداد زیادی از سیستما چه خونگی چه اداری از xp استفاده میکنن . من خودم سیستم دارم مال اردیبهشت 84 (2005) هنوز داره کار میکنه بدون این که قطعه ای ازشو ارتقا بدم .هارد 80 رم 512 گرافیک 128(sm2) گذاشتم داداش کوچکم باهاش وبگردی و دانلود میکنه . بین اقوام و آشناها هم زیاد دیدم xp استفاده کنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان همین 10 سرعت انتقال داده ش تقریبا 2 برابر 7 تشریف داره . مایکروسات هم جایی نمیشینه آب بره زیرش چند تا برتری میزنه واسه ویندوز که کاربراشو اتوماتیک پرت کنه اینور (sm2)
والا با این مشخصاتی که شما گفتی منم بودم ایکس پی میزدم . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یادش بخیر اون زمان یکی از بهترین سیستما بود . سال 84 ، 650 هزار تومن واسم آب خورد . به تورم الان حساب کنی میشه تقریبا 6-7 میلیون(sm50)نقل قول:
سر سیستمای شخصیم باشه امثال من تو میرن سمت 10 بقیه هنوز روی 7 و 8 هستننقل قول:
امثال من و تو هم باز جداسازی میشن کافیه یکی از نرم افزار های کاربردی من رو 10 لنگ بزنه سریعا بر میگردونمش به 8 البته 8 هم شخمیه 8.1(sm59)
میخوای واسه رو کم کنی تو الی یک تاپیک ویندوز 7 بزنم ببینی تاپیک 7 من بیشتر تبادل اطلاعات داره یا 10 ؟(sm70)
گاوه دیگه ولش کن (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]