عارایش غلیظ همچینم غلیظ نبودا الان دیدم (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
عارایش غلیظ همچینم غلیظ نبودا الان دیدم (sm70)
(sm50)
(sm29) آپلود باز واسه شما هم وا نمیشه؟!
آمریکایی ها امام زمان را دستگیر کردند و شکنجه کردند ولی ایشان اسم بقیه امام ها را لو ندادند
*****. شکن نداشتم فری گیت باز کردم الان بدون فری گیت هیچ سایتی باز نمیشه نمیدونی باید چیکارش کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزم تازه عوض کردم (sm120)
نه باز نمیشه ریده همه چی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
DNS مالیده استاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم درست نشدنقل قول:
به این چیزا نیست چند روز دیگه شاید درست شد مشکل سراسریه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت گاز سی ان جی کاهش یافت و از ٦٠٠ تومان به ٥٠٠ تومان کاهش یافت.
نوبخت خاطرنشان کرد: دولت به دلیل در پیش بودن مسافرتهای تابستانی مردم و اینکه ٣میلیون و ٤٠٠ هزار سواری و ٣هزار اتوبوس که از گاز سی ان جی استفاده میکنند، بتوانند به سهولت اقدام به نقل و انتقال مسافران کنند، این تصمیم را گرفت.