من 500 خریدم بهت انداختن (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من 500 خریدم بهت انداختن (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی
تو و الی از دید تکنولوژی میبینید خوب این درسته
اما از دید کارایی برای کاربر باید دید
وگرنه الان گوشیا نوکیا 11 چراغ 12 00 باید وجود خارجی نداشته باشه
اما هنوز هنوزه میخرن ازش(sm51)
میخام عتیقش کنم(sm2) حقیقتش خودم اصلا ازش استفاده نمیکنم از لپ تاپ استفاده میکنم . ولی باید عوض شه دیگه . از همه اینا بگذریم صدای خیلی اعصاب خوردکنی داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی؟ چه سالی؟ سیستمت چی بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگه دار بده به نوه ت (sm2)نقل قول:
حالا تو میگی 84 من میگم 86 . خودم سیستم گرفتم با هارد 160 و گرافیک 512 و سی پی یو 2 هسته ای 2160 dualcoreنقل قول:
یعنی بهترین ویندوزی ه میشد رو این نصب کرد ایکس پی بود سبک فول سرعت ولی هارد و گرافیک و سی پی یو پله پله رفت بالا دیگه ایکس پی جواب گو نیست اینجا . انصافا بد میگم
از دید تکنولوژی هم نمیخوام نظر بدم ولی الان تو میخوای نرم افزار فتوشاپ دانلود کنی و نصب کنی حداقلش چیه به نظر تو ؟ ویندوزی که بتونه اینو بالا بیاره ؟
اگر ماکروسافت ایکس پی را نابود کند مردمانی از سرزمین پارس به کپی و انتشار آن ادامه خواهند داد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز رفیقم با لپ تاپ 5 سال پیشش کار رندر میزنه خرخره لپ تاپو با ویندوز 7 کشیده بیرون بیاد 10 نصب کنه چی بشه (sm51)
الان دیدی رفتی سراغ 7 و 8.1 خب معلومه خیلی ها همینا رو نصب میکنن منم حرف این بود . ولی تو میگفتی ایکس پی .. (sm2)درش بیار از ایکس پی (sm2)نقل قول:
نه باهات این موردو مخالفم . به روز بودن خوبه . همیشه سعی کن هر وسیله ای که داری گوشی موبایل تبلت لپ تاپ پی سی رو به آخرین نسخه ای که میشه آپدیت کرد آپدیت کنی .نقل قول: