خانما موجودات دیوثــ*ی هستن
با یه ربع ســ*اک دل ادمو بدست میارن
کی دلمو بدست میاره(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
خانما موجودات دیوثــ*ی هستن
با یه ربع ســ*اک دل ادمو بدست میارن
کی دلمو بدست میاره(sm70)
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﻓﯿﻞ ﻣﺎﺩﻩ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﻓﯿﻞ ﻧﺮ ﺳــ*ﺎﮎ ﺑﺰﻧﻪ؟
ﭼﻮﻥ ﻋﺎﺟﺶ ﻣﯿﺮﻩ ﺗﻮﻭ ﮐــ*ﻮﻥ ﻓﯿﻞ ﻧﺮ
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﺴﺘﻨﺪ ﺳﺎﺯﻭ ﮔﺎﯾــ*ﯿﺪﻡ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﻢ(sm30)
الان گرفتی جوابشُ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
ديدم خيلي خوب بود(sm59)
ممنون همچنین تو و خانواده ـت (sm127)نقل قول:
هميشه شاد باشي عزيزم(sm127)
زن: مگه اینجا مدرسه ی دولتی نیست؟!
مدیر: اگه دولتی نبود که میگفتم یک میلیون تومن بریز.
زن: آقا! آخه مدارس دولتی نباید شهریه بگیرن.
مدیر: این که شهریه نیس. اسمش همیاریه!!!
زن: اسمش هر چی هست. تلویزیون گفته به همهی مدارس بخشنامه شده که مدارس دولتی هیچگونه وجهی نمیتونن دریافت کنن.
مدیر: خب برو اسم بچت را تو تلویزیون بنویس!! این قدر هم وقت منو نگیر.
زن: آقای مدیر! من دو تا بچه یتیم دارم! آخه از کجا بیارم؟!!
مدیر: خانم محترم! وقتی وارد اینجا شدی رو تابلوش نوشته بود یتیمخونه یا مدرسه؟! آقای مستخدم ، این خانم رو به بیرون راهنمایی کن!!!
زن با چشمهای پر اشک منتظر اتوبوس واحد بود. اتومبیل مدل بالائی ترمز کرد و زن سوار شد. روزنامهای که روی صندلی جا مانده بود رو برداشت و بهش خیره شد.
کمیتهی مبارزه با فقر در جلسهی امروز
ستاد مبارزه با بیسوادی
تیتر درشت بالای صفحه نوشته بود: با ۲۰۰۰۰۰ زن خیابانی چه میکنید؟!!
زن با خودکاری که از کیفش بیرون آورده بود عدد را تصحیح کرد: با ۲۰۰۰۰۱ زن خیابانی چه میکنید؟!!
اینجاست که صادق هدایت میگه: فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ، آنان که در شهر نان قسمت میکنند، او را لنگ نان گذاشته اند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ، او را به نانی بخرند!(sm74)(sm127)
خلاصه توضیح المسایل رو براتون مینویسم...
اگر آلــ*ت تناسلی خود را قطع کنید،
۹۰ درصد از گناهانتان کاهش میابد!!
(sm25)(sm70)
پ پیج مشکلات
لاپــ*ایی
سلام,من بکارتــ*مو از دست دادم
ناخواسته بود و بعدشم با کسی سکــ*س
نداشتم جز همون 5بار اول با اون عوضی ،
حالا ب نظر شما چ کار کنم ؟
ب کسی ک میخام باهاش ازدواج کنم چ جوری
بگم ؟داغوووونم.
حالا کامنت های ملت همیشه در صحنه:
1_ منم سکــ*س نداشتم جز همون 2900 بار اول
2_ کسکــ*ش 5 بار اولش بازی دوستانه بوده حساب نیس؟؟؟؟
3_ ناموسن هرکی فک میکنه این خانوم
جنــ*دس داره ادای تنگارو درمیاره لایک کنه...
4_ 5 بااااااااار؟؟؟؟ حاجی من تو عمرم 5 بار دست به کیــ*ر نشدم
5_ همش 5 بار؟ عاقا من جنــ*دم این خانوم پاکه
6_ 5بار سکــ*س داشتی بعد ناخاسته دادی؟
میخاستی از قصد بدی چند بار میدادی!؟
7_ داغووووونم داغون مث دختری ک 5 بار ناخاسته داده
8_ 5 بار با اون عوضی,7 بار با اون کثافت,10 بار با اون اشگال موفق باشی مومن...)))
شماره 2 کمرمو شکوند ناموسا
(sm30)(sm30)(sm30)
سر شومبولت! همیشه واکسن رو کجا میزنن؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا کشتی با ده تا لنگر خسته (sm50)
ملنگِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستمت درست شد اینطوری پرقدرت اومدی پاسخ دادی؟
صبح بخیر واسه کسیِ که بیدار شده... اینا هنوزم خوابن!!! (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مونده بهش برسی(sm25)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از دستت درلخورم(sm74)
ننجون هنوز نفهمیده به اسمارتیزا و پشمکا تَک زدم (sm120) شایدم فهمیده به روم نمیاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﯾﺪﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻐﺮﻭﺭ ﺑﻮﺩ
ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ :
دختر ﺟﻮﻥ ﺑﻪ ﭼﯿﺖ ﻣﯿﻨﺎﺯﯼ؟
ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ :
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻪ کُــ*سم
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺻﻦ ﺧﻔﻪ ﺷﺪﻡ.
لامصب جوابش خيلى دندان شکن بود
فکر کنم کُــ*سش مارک دار بود(sm25)(sm2)
سر کلاس اندیشه اسلامی به استاده گفتم استاد یه سوال بپرسم...؟؟
گفت بپرس گفتم چجوری زکریای رازي ٩٠٠سال پيش الكل رو كشف كرد بعد اسلام ١٤٠٠سال پيش الکل رو حروم کرد؟
یه نگاه کرد گفت پاشو گمشو بیرون...(sm30)
لعنت به ذاتشون (sm3) لذت میبرن میبینن مردمُ عذاب میدن زندگیشونُ خراب میکنن و طرف زجر میکشه و التماس میکنهنقل قول:
چه بارونی میاد (sm201)(sm82)(sm191)
مرسی آتـــــــــــــی (sm127)(sm118) عالی بود (sm174)
اینجام از ظهر باد شدید میوَزه و باعث ایجاد غبار محلی شده!!! (sm3)نقل قول:
من نمیدونم غبار پاستوریزه هم داریم؟ یا مثلا غبار استاندارد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش چی عالی بود حالا؟ (sm10)(sm54)
فعالیتت دیگه (sm77)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها(sm30) نوشِ جان (sm174)
قدم بزرگ پزشکی با پیوند موفق سر قطع شده یک پسربچه/عکس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم علم پزشکی (sm50)
تو ایران ﺩﺭ سه ﺣﺎﻟﺖ ﻣﯽﺗﻮﻧﯽ ﺑﺮﺍﯼ "ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ " ﻣُﻬﻢ ﺑﺎﺷﯽ:
۱- ﺧﻮﺷﮕﻞ و مشهور ﺑﺎﺷﯽ
۲- ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﺑﺎﺷﯽ
۳- ﺑﻤﯿﺮﯼ
من که تموم اميدم به آخريه
والا دنیا ارزششو نداره...
آخرش میخای با خودت ببری تو یه متر جا
.
.
.
.
.
بدید بخوریم اون دوتا ممهی اسیرو لامصبا..
(sm81)
(sm120)نقل قول:
ﺍﺯ ﺣﻤﻮﻡ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ
ﻧﮕﯿﺪ ﻓﻼﻧﯽ ﺑﯽﻣﻌﺮﻓﺘﻪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﻫﻤﺘﻮﻥ ﺑﻮﺩﻡ
ﺍﺯ ﻧﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺗﺎ ﻣﺎﺩﻩ!!
������������������������
(sm2)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همه شرکت ها اعلام شده که آخر اسم شرکتشون نام ایران رو اضافه کنند مثل:
مبلیران . روفیران . گلدیران . کاچیران
.
.
.
همه قبول کردند جز شرکت عطر بیک
نمیتونه!
میدونی سختشه!
سوژه میشه ...
حالا توهم انقدر امتحان نکن . خجالتم خوب چیزیه...
امیدوارم که پزشک نوآور و موفقی بشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی (sm19)نقل قول:
روباهی داشت به حیوونا دروغ میگفت،
میگفت من گاهی گرگ میخورم،
گاهی پلنگ میخورم������������������������
گاهی شیر میخورم...
روشو برگردوند دید شیر پشت سرش ایستاده،گفت
:گاهی هم گوه میخورم (sm155)
منطق ایرانیا دو حالت داره
یاحق بامنه
یا ک*یرم دهنت
دختر پسر هم نداره جدیدن همه کی*ر دار شدن(:\)
خب اعزاممُ که نتونستم بندازم جلو هفته آینده برگردم کرج ببینم چه گلی میتونم به سرم بگیرم تا اردیبهشت 95
یه سر برم پیش صابر... کلاس زبان... شنای منظم... باشــــــــــگاه... (sm172)
ولی خدایی خیلی نامردیِ 5 اردیبهشت تولدت باشه 1ـم بفرستنت خدمت... (sm25)
ﺍﮔﻪ ﻧﯿﻮﺗﻦ ﻋﺮﺏ ﺑﻮﺩ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺳﯿﺒﯽ ﮐﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺖ :
"ﻫﺬﺍ ﻣﻦ ﻓﻀﻞ ﺭﺑﯽ"
ﺩﯾﮕﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺳﺮ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﻤﯽ ﺷﺪﯾم
چرا ڪسے سراغمو نمیگیره؟؟!!
اها!!
ڪارشۅن گیر نیستـــــ ـ ـ ـ
حـــــلـــــہ
(sm50)
(sm46)نقل قول:
اوضاع پات چطوره؟ رو به بهبود هست انشالله؟
قربونت !(sm127)نقل قول:
امروز رفتم دکتر بخیه هارو کشیدم گفت دیگه آنتی بیوتیک نمی خواد بخورم ! حموم هم گفت موردی نیست میتونم برم !
در کل راضی بود
همیـــــــــــــن الان یکی زنگ زد گفت با یه بنده خدایی صحبت میکنم میگه میتونه پذیرشت کنه یه جای خوب... ولی اعزامتُ نمیتونه بندازه جلونقل قول:
دمش داغ به فکرم بود
یعنی بنده ریدم در اون شانست ... تا قبل عید همه 21 ماه ، اونطرف عید 24 ماهنقل قول: