تَتَل رو ببرن چوپونی
نمایش نسخه قابل چاپ
تَتَل رو ببرن چوپونی
دارن به اهل بیت ائمه امام حسین دین قران همه رو دارن به فش می کشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
اون یارو صادق شیرازی گفته بود جلوشو بگیرید حکم جهاد میدم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن سال پیش که حمله کرده بودن به غزه یه جا با یکی از این مقلداش صحبت کردم میگفت بزار بکش اون حروم زاده هارو (sm54) گفتم چرا اینو میگی مسلمون نیستی؟ میگفت اونا طواف نسا ( یا یه همچین چیزی )نمیکنن از دم حروم زادن (sm178)(sm25)
به قديميا نامحدود ميدن يا به همه؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعرفش چيه؟؟ (sm98)
(sm120)خب بکنن ! فضای مجازی به تخم هیشکی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینو ببین تا من بررسی کنم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا تاسف داره هر چند دنیای مجازی باشه نباید که به مقدسات توهین کنن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من یه منبر برم(sm120)
در طول تاریخ 4 بار قبر امام حسین با خاک یکسان شده ، حتی گندم هم کاشته بودن تو اون محوطه ( فابل توجه امیر ) اما میبینین که هیچ اتفاقی نیفتاد و الان حدود 3 ملیون زائر کربلا هستن ، بدون ترس از بمب گذاری و داعش و ...