اِ چه مزه ای بود ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اِ چه مزه ای بود ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودت من تازه خوب شدم تا وقتی که خوب نشدی نیا اینجا منم ویروس بگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اهل قزوین نسبتی ندارم
ولی شوهرش را دوست دارم
(sm50)(sm2)
سید جلال چی شد پ (sm98)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور تشخیص اون بود
نقل قول:
حتما آبتو خوردی که میدونی چه مزه ای بود(sm30)
(sm9)
نزدیکیم و هنوز فاصله ها تا رسیدن مونده (sm27)
خونه تنهام الان عینه مرده افتادم یه گوشه حاله جواب دادن ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کی نفرینت کرده به این روز افتادی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشرار مستقر (sm2)
این محسن چاوشیه کیه بن شده اسمش پایینه