یادش بخیر بچگی ساندیس سیب موز میزدیم با کیک چه لذتی داشت.ساندیس (مارک ساندیس) عالی بود کیفیتش حالا یه سری مارک تخمی هم بوده ربطی به پاکتش که نداره.
ساندیس البالو هم عالی بود.ابمیوه بودن دیگه عینه همین الانیا.الانم هنوز مارک ساندیس هست
نمایش نسخه قابل چاپ
یادش بخیر بچگی ساندیس سیب موز میزدیم با کیک چه لذتی داشت.ساندیس (مارک ساندیس) عالی بود کیفیتش حالا یه سری مارک تخمی هم بوده ربطی به پاکتش که نداره.
ساندیس البالو هم عالی بود.ابمیوه بودن دیگه عینه همین الانیا.الانم هنوز مارک ساندیس هست
نه ولی قبلش سه تا یوزر درست کرد نمیدونم کنسرو اوبیا با قارچ .... کنسرو نخود فرنگی ...آخرشم کمپوت آلبالو درست کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن شد اینا رفت یوزر به اسم چاوشی درست کرد اونم بن شد کاملا بی دلیل (sm98)(sm142)
یکیم درست کرد آخر همه زده بود داداش چاوشی اونم بن شد (sm2)
یه منتقده سینما درباره همین جریانه سنتئری قلم زده بود.با اینکه در کل طرفه چاوشیو گرفته بود ولی اشاره کرده بود طرفدارای چاوشی رگباری میریزن یه جا میزنن تخریب میکنن طرفه مقابل و عینه پسرخاله با اسم کوچیک صداش میکنن و.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا طرفدارای مایکل جکسون همچین کارایی هم نمیکردن و نمیکنن.مایکل جکسون!!!
منو نخندون دلم درد میکنه نا ندارم.حتی حاله شکلک زدنم ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه دکتر سوکراتس بوده؟
نمیدونم فک کنم البته خودش میگه من نیستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر مگه بن نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال هرکی که بود.حال ندارم به خودم فکر کنم بقیه بماند
تاکید میکنم من خودم محسن چاوشی رو دوس دارم..اما 80 درصد طرفداراش انگار فامیلاشن..خیلی لج در ارن..همه خواننده ها طرفدار دارن..من عاشق صداها و ملودی های محسنم..با اهنگاش گریه میکنم {دوتا چشمام دوتا سرباز مغرورن که مدتهاست {تو ماشین تو جاده دیوونه میکنه ادمو } اما 80 درصد از طرفداراش لج ادمو در میارن..ضمنا مهدی یراحی رو هم خیلی دوس دارم.. { چرا یک شب فراموشی نمیگیرم؟ کجا باید برم بی تو ؟نقل قول:
خلاصه هر کی بود من خیلی حال کردم والا به کسی ام آزار نرسونده بود (sm70)
چیز بدیم نگفته بود هر چی باشه اینا بهتر بس نیست کاری کرد که ما بخندیم (sm2)
نه فقط مثل چرت و پرتی که از شاهین میگیرن میزارن اینجا (sm3)
الان این بحث چه ربطی به کنسرت ندادن چاوشی داشت ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول چطوری خوبی خوش میگذره ؟ (sm2)