اینترنت 8 مگابایتی به طلبه ها با نصف قیمت (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینترنت 8 مگابایتی به طلبه ها با نصف قیمت (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی مگه احسان بود ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به نظرت تعیین تکلیف کردم باهوش ؟ از کجا میدونی احسان بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم چرا کسی باید بی دلیل بن بشه ؟ من کاری به احسان ندارم صدتا یوزر بسازه یا نه ....
بعدشم مگه کسی بخواد کسی رو بخندونه جرمه که بیاد بن بشه من اینو دارم میگم
اینجا بچه ها میان کلی به همدیگه چرت و پرت حرف زشت میزنن کاری به اونا ندارن ولی یکی میاد جوک میگه سریع بن میشه به نظرت منطقیه ؟
در ضمن تو نمیتونی تعیین تکلیف کنی که کجا برم بهتر باشه من دوست دارم اینجا باشم (sm70)
آپلودباز و هکس درست شدن (sm132)
دلیل بن شدن جک گفتن نبود تو کامنت قبلی گفتمنقل قول:
بیخیال کشش ندیم بهتره (sm10)
والا با این وضع بعید نیست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل نت برطرف شد آپلود عکسم باز میشه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دندانم خیلی درد میکنه کسی مسکن قوی سراغ نداره برم بگیرم از دارو خانه ؟ (sm178)