از تو بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که در دسترست فراوونه
نمایش نسخه قابل چاپ
از تو بعیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که در دسترست فراوونه
هلو می گم هلو می شنوی(sm51)
فردا بیاد دهنمو سرویس می کنه(sm81)
نصف شبی صابر دل ما جوونا رو به خاک و خون میکشه(sm74)
نقل قول:
آره ، یعنی فرض کن ، من بدون سس چه قدر فایل آپ کردم . . . (sm50)
چه عجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم نزنیم امشب داری میخندی(sm59)
اگه سس داشتم نت رو ، پیمان کاری بر می داشتم . . . (sm2)
(sm120)
تو رو باس ببرن کمپانی برادرز ها(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نام خدا
25 ساله هستم ، هنوز می زنم . . . (sm2)
مبارکه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاز گلمه . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف سنگینی زدم . . . (sm50)
شنیدم گل مغز رو پوک می کنه . . . (sm81)
ولی به درک . . . (sm50)
سهند چی می گفت . . . ب ، ک . . . (sm50)
نجی 65 b
(sm74)
پوک نمیکنه رشتهای مغزو باز میکنهنقل قول:
تا فکرای بهتری کنی
سایزت رو برای ساختن مجسمه ت می گیرم . . . (sm50)
نقل قول:
قبول دارم (sm172)
محسن . . . (sm59)
بمیرید بمیرید در این ژق بمیرید(sm81)
راس میگما
کارشناسی شده روش چندین سال
بچها زشته برین بخوابین نصفه شبی
- (sm27)
من باید برم . . . شما ادامه بدین . . . بعدا مستفیذ می شم . . . (sm27)
جیک با محسن دیوث . . . (sm50)
(sm169)
منم رفتم شب خوبی بود و فیض بردیم...تا باشه از این شبا(sm27)
- (sm50)
هم اکنون فیلم نقطه کور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)Yaraliyim
گرداب را درون خودت غرق می کنی
تو با تمام حادثه ها فرق می کنی ... (sm50)
دکتر افشین یداللهی ... (sm172)
لیوان بعدی: قرصهای حل شده در سم
باور بکن از هیچ چی دیگر نمیترسم ... (sm50)
چی شده (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکست عشقی خوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابرجان نمونه ای از اون سی دی اورجینالا که گفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]