وایکودین (sm2) مسکن فوق العاده قوی و اعتیاد آورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وایکودین (sm2) مسکن فوق العاده قوی و اعتیاد آورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا ترامادولم خوردم اثر نداشته (sm2) 3 تا ژولفن خوردم اسید مفناتیک حوردم خیلی داره درد میکنه اشکمو درآورده (sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
چند ماه پیش من دندون درد داشتم اینو برام تجویز کرد
آموکسی سیلین 500 + استامینوفن کدیین + ژلوفن
گفت هر 8 ساعت هر سه تا رو با هم بخور واقعا هم جواب داد ولی خیلی خواب آوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) (sm178) دارم میمیرم از درد یه چیزی بگو بزنم دردم ساکت بشه (sm1)
(sm142)(sm35)(sm98) دندونم (sm59)
یه گوله تریاک بندازی بالا تاثیر بیشتری داره ضرر کمتری هم داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول قبلا میفتاد درد یه ژولفن میخوردی بعد از نیم ساعت دردش ساکت میشد (sm178)نقل قول:
الان من سه تا خوردم 3 تا مفناتیک اسید خوردم بازم بهتر نشد که هیچ بدترم شده (sm81)
ممر خودت قبلا امتحان کردی به این میگن راهنمایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
دندون درد خیلی چیز بدیه نزدیکه عصبه میگیره درد امونتو میبره
کاش جای دیگه از بدن میگرفت دردا