(sm2)یه چیز دیگه ام هس من جزو اخرین نسلای این قومم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یه چیز دیگه ام هس من جزو اخرین نسلای این قومم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی یه پا جنتی هستی ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود تشکیل خانواده بده پروسه 12 فرزندی راه بنداز (sm2)
از الان به فکر تولید مثل باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب و فردا شب با هم زدمنقل قول:
همون تيماي هميشكي (sm120)
نقل قول:
پدر بزرگ پدربزرگم مهاجر ايران به روسيه بوده همونجا هم زادو ولد ميكنن و پدر بنده 10 ساله بوده كه به ايران اومد من الان يكم خارجيم (sm2)
بازل ? - ? لودوگورتسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنيت ? - ? بايرلوركوزن
بنفيکا ? - ? موناكو
اینا رو چی زدی !؟
متاسفم واسه اونايی که اين کار و انجام. ميدادن اينا هم همونايين که اسماً شيعه اننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی سلفی رو دیدی (sm2)
تندیس(sm77)
تاپیک افتاد دست عثمانی و روس(sm2)