چی رو میگی یره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی رو میگی یره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
آخرش کاری میکنی سعید رو ببرن (sm120)مسبب همه بدبختی های باران تویی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشک (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادت نداری بهش اتفاقا من خیلی با فضاش حال میکنم (sm17)نقل قول:
خجالت بکشین رین عزا بگیرین ..
دو دقه رفتم اومدم 20 صفه رفتن جلو ..
نقل قول:
نقل قول:
هدفم فقط فرهنگ سازیه این انگا به من نمی چسپه (sm70)
این امشب هم ول بکن نیست ، یکی نیست بهش بگه آغا ما عزاداریم نیا بخندونیمون (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی سیسکو کوش دولم براش تنگ شد ..
من بودم یک ماه بنش میکردم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]