قبلا تفاهماتمون بیشتر بود.خیانت کردی جدیدا؟(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبلا تفاهماتمون بیشتر بود.خیانت کردی جدیدا؟(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بی ربط باشه ولی این سردار ازمون بره زیر نظر ونگر چی میشه
کمپل ودیگر....
نه گفتم بسیو کرده داشته باش کسی ویرایش نزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه خب ینی تغییرش بدم????(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی منم خوبم(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از لحاظ ظاهری شبیه پوگبا بودم ازلحاظ سطح فنی تو مایه های ایارا(sm100)نقل قول:
منم همین حسی رو داشتمنقل قول:
با همه میخندی به همه میدی داستان چیه ؟
یه چور میگن انگار ونگر پرورش داده (sm100)
اخراج میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم با اون قدش چه طو بهش میگن مسی...(sm100)
تو بمان و دگران وای به حال دگران...(sm100)نقل قول:
من ز نظر ظاهری شبیه مالدینی بودم الان موهام شبیه پیرلو فیزیکم شبیه هالک (sm100)
از نظر فنی یا دفاع اخر بودم یا مهاجم نوک سیستم حنیف رو پیاده میکردم (sm100)