[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا... یا تلویزیونه یا این پست های شما..... از تلویزیون که شده خندق غزه و هر چی پول و دلار این حضرات به سویش روانه کردن ای کاش یکبار برای همیشه این غزه تموم میشد می رفت بزنید بکشیدشون که من با اینن حتال روز تو ممکتی هستم که چراغش به مسجدش حلال و به خانه خودش حرامه ! / یه اینجا می مونه و دل خوشی به این پست های جدید و باحال شما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جار نزن به هر سو ؛ اینجا خفقان زندگان است
کشتی نساز بر این کوه ؛ این شهر آرامگه مردگان است
باد نوز به گیسو ؛ اینجا دلهاشان لرزان است
میخ نکوب بر این چوب ، این پوسیده ترین فصل زمان است
فدااا برادر (sm10)
عجب چیزی گفتیا (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشــــــــــــــــــــقت م (sm127) تو هم؟ (sm19)نقل قول:
(sm136)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدفشون رو تو بگو حالا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکرم خرابه.. هدفشون را چیزی دیگه برداشت می کنم با این کشف شما (sm51)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت باش تاپیک بی ریاست... (sm70) خود شمام که صاب تاپیک!نقل قول:
پس یا الهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+25
خوب حتما دلشون می خواهد چیز داشت باشن (sm128)