آخه مگه داریم خبـــــــر از این بهتر؟؟؟؟
کی میاد دقیقا؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه مگه داریم خبـــــــر از این بهتر؟؟؟؟
کی میاد دقیقا؟؟
چند جا هم اینو زده(sm77)
تموم کردم اسم کار جدید هست !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینارت تو فیسبوکش یه عکس جدید گذاشته
شرط میبندم مال ویدیو جدید شادمهره
دریا و کشتی هم تو عکس معلومه و با اون اطلاعاتی ک از قبل میگفتن ک ویدیو جدید تو کشتی فیلم برداری شده خیلی نزدیکه!!
سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamidR69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام کاربریت برام اشناست یا قبلا همینجا دیدم یا تو وبلاگ های شادمهر (sm59)
چه بی سرو صدا !/
new music video
coming soon
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
DIRECTOR:SINART FILM
Lyric : mehdi ayoobi
اخرین اخبار
به احتمال 80 درصد
کار امشب ساعت 8 یا 8:30 پخش خواهد شد
(sm171)
چرا یه خبر دقیق نمی ذارید.... (sm74) (sm81)
(sm142)
بزارش اینجا.من که چیزی ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamidR69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بی سروصدا (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
امشب میاد آهنگ منتظر باشید
توهم زدین !
امشب(sm77)
اگه این کار هم پخش شد تعجب نکنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق شنیده ها قرار نبود پخش بشه
ولی باز خورد دمو خیلی خوب بود ممکنه پخش بشه
من اینطور که شنیدم حواست نیست قراره پخش بشه
(sm127)
اگه موزیک ویدیو جدید همون حواست نیست باشه خیلی ضد حاله
اما هر چی شادمهر بخونه عشقه (sm127)
امشب میاد یا نه؟؟؟(sm142)
منتظر کار جدید هستیم , خبر بسیار خوبی است اینجا رو ثانیه ای دنبال میکنم منتظر خبرم , بی خبرم نزارید .
خب ساعت 9 هم گذشت
امشب دیگه نمیاد اهنگ
10 دقیقه هم به خاطر داش امیر صبر میکنیم :-)
اقا این دوتا اجرای شادمهر که سایت گذاشته الان دیدم چقدر خز بازی در میاره
معلوم نیست میخونه یا ادا در میاره
یعنی بدون دمو بدون تیزر؟(sm172)
مخصوصا آهنگ آدم فروش (sm178) کلا صدای شادمهر توی کنسرتهای اخیرش اصلا خوب نبوده // احساس می کنم با بالا رفتن سن صداش داره پیر و خراب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطرات بچگی با اسم تو شروع میشه
تموم شعرهای دنیا با تو پایون میگیره(sm127)
ساعت 10:7هنوز خبری از موزیک ویدئو نیست
خودمون خودمونو سر کار گذاشتیم.هیچ منبع موثقی نگفته امشب پخش میشه.
برای بار nام اسم اهنگ عوض شد.اسم اهنگ گمت کردم هست
این اسما رو از کجا میارین ؟
مگه موزیک ویدئو اماده نشده یعنی کارگردان نشسته هی ادیتش میکنه و هی اسم اهنگو از رو ویدئو عوض میکنه(sm2)
خب معلومه الکی اسم ساخته میشه و بعد الکی هم هی تغییرش میدن خبر رسمی که نیومده همش شایعاته
یعنی میشه یه اهنگ تو سبک محال باشه (sm118)(sm127)(sm178)(sm171)
شایدم موقع تحویل سال پخش بشه....
بیداریم ولی چقد شبیه سالی هست که عید گفتن اهنگ حالم عوض میشه میاد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا2 هنوز سورپرایز سومشو رو نکرده(sm9)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نمیخواد راجع ب چیزی ک سرت نمیشه نظر بدی..بخصوص صدای شادمهر..اتفاقا صدای شادمهر هر روز داره پخته تر و بهتر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا اولیش چیا بوده؟؟
اپ های بیا2 واسه ایفون و اندرویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم شادمهری امنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مث تو از روی تعصب نظر نمیدم
شمایی که این حرفو میزنی برو صدای شادمهر توی کنسرت توی هفت هشت سال قبل رو با کنسرتهای الان مقایسه کن :-)