چه تو شرجی چه تو گرما چه تو کشتی چه تو دریا دل ما سی تو هلاکه
(sm149)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه تو شرجی چه تو گرما چه تو کشتی چه تو دریا دل ما سی تو هلاکه
(sm149)
چه کسی خواهد دید؟ مُردنم را بی تو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بوده کجا رسیده چجوری باید بسازه(sm50)
اینکه من نیستم
آتیش بگیره
این دلمه
(sm50)
شک دارم
به ترانه ای
که زندانی و زندانبان
همزمان
زمزمه می کنند ... (sm50)
منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز
(sm149)
خوشگل شده چشمات
لاله ی بهاری مهربون تر از گل، از چی گله داری
(sm50)
پاهام چرا اینقدر کج و راست میشه
بی معرفت هر جا دلش خواست میشه
عشقم کشیده اینجوری باشم
(sm50)
تمام جلوه های جان چو آرزو به خواب شد(sm50)
همیشه به اندازه ی یک یتیم خواب میدیدیم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا می خنـــــــــــــــــــــــ ـــد ؟؟ (sm192)
(sm150)(sm150)(sm150)(sm150)(sm150)
هیچی . شکلک (sm54) به موقع بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر از پاچه ام در رفت عشق در دلم سر رفت . . . (sm81)
صدای ویلون سل آخر آهنگ " خط بکش " از محسن نامجو . . . (sm228)
من همیشه در همیشه سوختن(sm50)
میشه یه بوسه بدی از لبای انارت؟
میشه چشمک بزنی با چشای خمارررت؟
(sm50)
گل بسوزد از غمم، در چمن گر بگذرم(sm50)
من که با وفا تر از همه
من که بی ریا تر از همه
آهوی همیشه رامتم
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهـــــــــــــــااا(sm118)(sm 118)
تو از نبود و من از بود پدر ترسیدیم . . . (sm81)
چه قدر این مصرع شرح حال منه . . . (sm172)
نگو طفلی دل سپرده یه نفر دلش رو برده . . . (sm50)
چه قدر من این عکس رو دوست دارم ! نه به خاطر سی دی هاش ! (sm51)
کلا فضای جالبی داره . . . (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)(sm121)(sm121)(sm121)
عشق منو بیا دست کم نگیر
درد منو از سادگیم ندون
(sm50)
تا کی تو این بهت غریب این انتظارو سر کنم...
تاکی باید عاشق باشم عاشق اون که دوره ازم...
تا کی باید خواب ببینم اما به رویام نرسم...
(sm50)
هیچی جز شعر شکستن قصه ی فردای من نیست..(sm50)
کارش کسشره و راحته
ولی بعدظهر دهنم گایده شد.قطره قطره هم.شر شر عرق میریختم.الانم
باسه چندرغاز
(sm74)
آهای دختر گل فروش.گلو ارزون نفروش(sm50)
همه بگید دوماد ببوس د یالا(sm50)
وووووااااااااااااااااااای یییییییییییی(sm135)
دید وضم خرابه دستاتم میلرزه.15دقیه حرف زدیم.شمارشو گرفتم.عکساش تو تلگرام (sm135)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm225)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادیییییییییییییییییییییی ییییییییی دیووووووووووووووووووووووو ووووووث کجااااااااااااااااااااااا ایییییییییییییییییییییییی یییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm2)
السلام یا ارواح الانجمن(sm2)
این آهنگ عالیه واقعا ، کلا مرتضی عزیز آهنگ های اسلو و آروم رو فوق العاده اجرا میکنه ، و نمیدونم چرا از این سبک آهنگ ها کمتر میخونه ، یه آهنگ فوق العاده دیگش هم از آلبوم دنیای رنگی هست بنام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ زیبایی بود بابک جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ، اما آهنگ باغ عسل شباهت زیادی به آهنگ باتو ابی داره ، خصوصا قسمتی از فضای تنظیمش
هر شعرمو
به پیکرم
رشته ی
تازیانه کن
(sm50)
چه امیدی ... چه ایمانی ... چه پیوندی ... چه پیمانی ... (sm50)
خسته از هر چی که بود
خسته از هر چی که هست
راه می افتم که برم
مثل هر شب مست مست
(sm50)
یه نفر همیشه مست
یه نفر همیشه تنها
(sm50)