(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
ماکان بند تو انجمن هست ؟ (sm132)
هیچ وقت اون روز یادم نمی ره ، ناظم گفت : صابر آدم نمی شه . . . (sm50)
محمدرضا آزادپور - هم ترانه
آریا جهان میرزایی - جادو
عماد احمدی - استخاره
ایمان سیاهپوشان - بوی دریا
مهدی مقدریان - پرونده
واران - ایستگاه اول
میلاد رحیمی - میلاد دوباره
مسعود خادم - پنجره عاشقی
مهران احراری - منم میشم مثل خودت
اینارو از بیپ تونز خریدم (sm50)
هر وقت من شدم توام میشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچّه ها این خواننده ی خارجی که وسط و آخر این آهنگ علی رضا جی جی هست رو نمی شناسین !؟ (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران احراری اشتباه کردی داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واران هم قبلا امیر گذاشته بود از همون بیپ تونز
این بی کسی روزگار اگه بیپ داشت می گرفتم
یه هفته ست منتظرم فقط . (sm138)
. . . (sm74)
نوشته شده در[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]توسط[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ، آخرش هم اخراجم کرد . . (sm50)
(sm2)
بعد که با یک قوطی شیرینی اومد سراغت...(sm77)
علیرضا روزگار آلبوم بی کسی فکر کنم غیر رسمی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدانم آهنگشو زده بود تو نرم افزار اصلی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو سایت با کیفیت 320 گذاشتن ولی من که نمی دونم فیک هستن یا نه
نه منم دارم فیکه
گفتی به من غصه نخور،میرمو برمیگردم (sm172)
گتدی یاریم گلمدی ییل اولدی آیلار بانا...
من گرفتم قبلا می فرستم براتنقل قول:
منم میخوام...(sm51)
جامی که تهی گردید از خون دلم پر کن
وانگه می صافی را با درد بیامیزید ... (sm50)
یاران قدیم ما در موسم گل رفتند ... (sm50)
باشد که امشب بخوابم و بیدار نشم...
کاش این آخرم پست من باشه.
(sm54)
1 آدم داشتیم که هنوز پوچ و پوک نه شده بود . . . اونم از دست مون رفت . . . (sm50)
خوش اومدی جایی که رسیدی . . . (sm19)
سهند تو چرا
سهند ، اومدی در آغوش شیطان ... (sm46)
صابرجان شما به سهند یه چیزی بگین من تازه واردم ولی فکر سهند ذهنمو مشغول کرده پسر به این گلی چرا باید همچین فکرایی به سرش بزنه؟؟!(sm178)
اتفاقاً فکرای خوبی داره . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm182)
(sm148)
نشستم اینا رو شمردم 8 نفرن . . . (sm50)
(sm70)
اگه بیش تر شدیم دو گله جا می شینیم . . . (sm50)
(sm182)(sm182)
نه 9 نفرن یکی داره وسط میسوزه...
سهتد جان تبریک می گم بیا و مردانگی کن و خلاص کن تا ماهم شاید شهامتشو پیدا کنیم(sm50)