این اون دفه شماره حساب گرف گف میریزم نریخت یادته که ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چه دیوسیه دیگه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
این اون دفه شماره حساب گرف گف میریزم نریخت یادته که ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چه دیوسیه دیگه ..
تو اسکی کردی پخ کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
په چیکا کردم !?؟!نقل قول:
کدوم یکینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا ببینم..یعنی بیپ تیونزم خودش سی دی ریپ میکنه میذاره رو سایت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکردم مثلا خواننده ها نسخه دیجیتال میدن بهشون میذارن رو سایت
دیجیتال چه صیغه ای وقتی mp3یعنی ریپ کردن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بلگفا ریده دیوثا زدن پنل کاربری فعال شده اما من که نمی تونم وارد بشم اینجا کسی بلگفا داره تونسته وارد بشه به قسمت پنل مدیریتش
بابا آمارش در رفته اسکی کردن ..نقل قول:
همه رو واس تو پخیدم دیگه ..
تو کجا پخ کردی میرفتی میذاشتی فیس اون پخ کردن با گذاشتن لینک اینجا چه فرقی میکنه
(sm70)چطوری قرمساق نه درس نشده هنونقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]