داره از قبیله ما یکی یکی کم(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
داره از قبیله ما یکی یکی کم(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم قربون اون قد و بالا رو...(sm10)
چرا دیگه هیچ خورشیدی از وسط نصف نمیشه ، چرا دیگه هیچ عصایی مار نمیشه ، چرا دیگه هیچ مرده ای زنده نمیشه ، چرا دیگه هیچ آتشی گلستان نمیشه ، چرا دیگه هیچ دریایی از وسط نمیشکافه ، چرا دیگه هیچ شتری از دل کوه بیرون نمیاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد ؟ (2نمره)
چبزی رو که باید تو 12 سالگیمون یاد میگرفتیم تو 25 و شاید 35 سالگی یاد گرفتیم، حتی بیشتر ما بعد از مرگ هم زندگی رو یاد نخواهیم گرفت چرا که اره درستشو اصلأ بهمون یاد ندادن! خیلی دیر شد خیلی...
مرگ راه علاج ماست(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم چون بعد از ظهور مکتب عقل سلیم ، رشد قصّه های تخیلی یِ سطحی به شدّت کاهش یافت . . . (sm50)
(sm2)
3 ساله شد این فصل سرد و تو نیامدی . . . (sm50)
Marvel Studio Present ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجیر منجیر جز اون تخیلاتی هست که میلاد اشاره کرد
الان این وسط چرا باید ریال دیوث 3تا بخوره که من 300تومن نبرم(sm25)
چی شده رفیق ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این وسطم کسی که دوسش داری واست قهر و ناز کنه(sm50)
دیگه از این بدتر؟؟
بی پولی بی کاری بی آینده بودن هرروز سرخوردگی بازم بگم؟
یه دیالوگی تو فیلم فروشنده اصغر فرهادی هست خیلی کارایی داره ...
- آدم چجوری گاو میشه ؟
+ به مرور ...
الان دقیقا وصف حالِ سرزمینی با تمدنی دوهزار تشریف داره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نجی هم که نه داد آخر . . . (sm50)
چرا که!!!؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مالِ ما خار داره . . . (sm172)
درباره خ د ا و دیگر مسایل نظری ندارم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم خدا . . . (sm2)
خ...دا در روستای ما کشاورز است ...
ناامید نشو و پا پس نکش(sm74)نقل قول:
تو ب ک ن برادر که خ د ا خوابه(sm172)نقل قول:
(sm2)
البته من اون قدر ها هم که شما فکر می کنید کافر نیستم !
منم به خدا اعتقاد دارم ! حتّی هر روز می بینمش !
توی بانک می بینمش . . .
توی پادگان نظامی می بینمش . . .
توی رسانه ها می بینمش . . .
توی خانه یِ عفاف می بینمش . . .
تو رو باس ببر صصخل خونه(sm2)
پول - اسلحه - سیوکس - رسانه ها . . .
دید کائنات که میگن همین است ... (sm50)
دیوث اون پایینه جواب ما رو نمی ده(sm178)
ی حسی می گی سهند در روابط عاطفی ب بن بست خورده(sm81)
هر جور فکر می کنم می رسم به شعر آقا نگه دار از آرش سبحانی : . . .
نه گفتی علم بهتر بود تا ثروت !؟
علم تو دست پوله . . .
پول تو دست زوره . . .
دنیا با پول و زور می گرده . . .
سیوکس هم که نه گفته پیداست توی دست کیه . . . (sm50)
شاید سهند کار رو به حد رسونده . . . (sm74)
ما نمیمیریم ، ما هستیم تا انتها ، انتهای همه چی ...
مغزتونو چاییدم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که زیر بارون حس می کنی خدا نیست . . .
اسمش تقطیره . . .
تبدیل بخار آب در ابر ها به مایع آب . . . (sm2)
ب حد رسونده و با چشمان باز و خیره به مانیتور(sm172)نقل قول:
عجب چیزی گفتم . . . (sm2)
دیوثی(sm2)